Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15639
Players nickname
nez
Suspect ID
9937, 42504
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
10:40
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SESWSj8bimA&ab_channel=Jusuf

Sake Golubovic

Player
Player
sve je u POV-u.
9937 - VDM, CR, CB, FearRP (CR - udarao mi je auto, VDM - gazio me, CB- obojica to rade, FearRP - puska i brojanje on stoj)
42504 - FearRP, BA, CR, CB (BA - sa tempomatom kroz lezece policajce , vidi se kad se zabio u buggatia, FearRP - puska i brojanje on stoji, CR - nabija se na buggatia, CB- obojica to rade)

Thounder Wolf

https://imgur.com/pPJswJQ
Player
sve je u POV-u.
9937 - VDM, CR, CB, FearRP (CR - udarao mi je auto, VDM - gazio me, CB- obojica to rade, FearRP - puska i brojanje on stoj)
42504 - FearRP, BA, CR, CB (BA - sa tempomatom kroz lezece policajce , vidi se kad se zabio u buggatia, FearRP - puska i brojanje on stoji, CR - nabija se na buggatia, CB- obojica to rade)
a sto neokacis ono kada si stavljao onaj metalni krug sam oko mene kada si me dizao sto neokacis ono kad si mi govorio da sam indijanac i nemac sto nisi okacio ono kada si me vezanog preko vozacevog mesta prebacio na suvozacevo ajde budi malo realan

Luka Bilder

Player
Player
sve je u POV-u.
Ti radis G.P.6.15 nisi dao zahtjev samo si poceo da brojis

Beli Salvatore

Player
Player
Nakon pregleda zalbe odlucio sam prihvatiti ovu zalbu.
ID 42504 ce dobiti kaznu za FearRP+CR.
ID 9937 ce dobiti kaznu za VDM+CR.
ID 15639 ce dobiti kaznu za G.P 6.15.
ID 46268 ce dobiti kaznu za PG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom