Pucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj da kacis brate to sta ti nije zao da bumbi lezi 180min u zatvoru i da mu nabis warn pls povuci zalbu i nece se vise to ponoviti pls povuci... MRNJAO FAMILY CE TI BITI ZAHVALNAPucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
ti si bio kod nas u dvoristu priajtelju i prvi si pripucao po nama automacki imamo rp razlog da uzvratimo vatruPucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
koji npcevi ste svi pucate sa kratkim i ne mozete se hitat haahahahaahhaahPucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
zasto bi mu bilo zao da lezi bumbar u zatvor ?nemoj da kacis brate to sta ti nije zao da bumbi lezi 180min u zatvoru i da mu nabis warn pls povuci zalbu i nece se vise to ponoviti pls povuci... MRNJAO FAMILY CE TI BITI ZAHVALNA
Mogao si se javiti kao čovek i reci e brt nisam mogao uzeti 15baterija tvoji me ubili na glup način ja bih ti dao 30 baterija ako je do toga staloPucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama