Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
22361
Players nickname
Markus Marquez
Suspect ID
22125,31866,19657
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
12:55
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=S-QrTKzxDzk

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Mi smo brojali dok smo se pucali sa tvojima na pocetku ti taj deo nemas bajo bio si iza kuce i pucnjava je uveliko pocela o kavom brojanju ti pricas

Pabloo Montreal

player
Player
Pucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
nemoj da kacis brate to sta ti nije zao da bumbi lezi 180min u zatvoru i da mu nabis warn pls povuci zalbu i nece se vise to ponoviti pls povuci... MRNJAO FAMILY CE TI BITI ZAHVALNA

DavidMirkovic

Sam svoj gazada
Player
Pucaju bez brojanja...ovo je warn za njihovu familiju...Ja im dao uslov,a oni samo resetaju po nama
ti si bio kod nas u dvoristu priajtelju i prvi si pripucao po nama automacki imamo rp razlog da uzvratimo vatru

Doky Ryhs

oss0
Player
nemoj da kacis brate to sta ti nije zao da bumbi lezi 180min u zatvoru i da mu nabis warn pls povuci zalbu i nece se vise to ponoviti pls povuci... MRNJAO FAMILY CE TI BITI ZAHVALNA
zasto bi mu bilo zao da lezi bumbar u zatvor ?

Gvozden Gvozdenov

Player
Player
Mogao si se javiti kao čovek i reci e brt nisam mogao uzeti 15baterija tvoji me ubili na glup način ja bih ti dao 30 baterija ako je do toga stalo 😆😆😆 ali sta ces ima nas svakakvih rispekt 😘
Ovi sto su iz moje fam ako se budu svadjali u komentarima ispod moje poruke svi ce biti sankcionisani...

Status
Not open for further replies.
Top Bottom