Dobar dan Abrahame ili Mujo, tko god vec pregledava ovu zalbu. Prije nesto vise od tjedan dana moji prijatelji i ja smo si nakon reseta sezone odlucili skinuti RS Zlocin. Time nismo mislili nista lose vec samo na neko vrijeme prestati s turfanjem jer neki od nas su otisli na odmor na more pa se nismo htjeli time uopce zamarati time. Skidanjem zlocina nismo mislili nista lose niti smo htjeli izazvati neku reakciju kod Muje niti bilo koga. Nismo se slagali s resetom to je istina, ali sto je tu je ne mozemo mi tu nista. Mujo je valjda mislio da smo mislili nesto lose i zabranio samo kolegama Roku Balboi i Maretu Ashfordu do kraja mandata da imaju RS Zlocin, ne meni niti sam se igdje ja spominjao vec samo njih dvojica, sad nakon tjedan dana presli smo u drugi gang kod novog leadera i admin Aldin Verstappen nam je napisao da smo moj kolega Mare Ashford i ja trajno dobili zabranu za imanje ovog role-a na discordu. Opet, jos jednom kazem nismo skidanjem zlocina mislili nista lose. Jos jednom se u ime svih nas ispricavam i molim da nam se pruzi sansa da pomognemo lideru s organizacijom i da normalno zakazujemo turfove. Hvala Vam unaprijed kakva god vasa odluka bila.
Pozdrav!
Pozdrav!