Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
438
Players nickname
Sone Ninthstreet
Suspect ID
27170, 39505, 44366
Date of violation
Jul 27, 2023
Time of violation
14.40-15
Proofs
https://youtu.be/afkwvhjbmSE-----------------------https://youtu.be/o9S9pFO7yZs

Nebojsa Grabovica

Player
Player
Ja i kolega smo bili u nasem HQ-u pricali sam nekima koji su dosli zbog posla, dok smo pricali osoba (44366) je peekovala sa pistoljem i uperivala u nas bez razloga, nakon ceka smo se ja i kolega uplasili da nas nece pucati i odlucili da odemo do njega i ispucamo ga. Nakon toga smo se ja i kolega vratili u HQ. Nakon 5 minuta smo opet videli da uperuju puskama u nas i kolega je otisao do njih gore i ja za njim. Samo su od jednom poceli da pucaju po nama bez brojanja i pritom mene ubili dok sam u HQ-u (Meni je receno od strane admina ako se i deo auta nalazi u HQ-u da se racuna kao da sam i ja u HQ-u)

Minolina Ashford

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti žalbu.

Dostavite pov u kojem se čuje Vaš glas
Dostavite video koji nije editovan / trimovan.
Imate 8h da ispravite​

Nebojsa Grabovica

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti žalbu.

Dostavite pov u kojem se čuje Vaš glas
Dostavite video koji nije editovan / trimovan.
Imate 8h da ispravite​
Ni u jednom POV-u ne pricam nista, sem u prvom gde kada je me pitao kolega da idemo da ih pucamo sam ja rekao "Ajde" i to je to. Isto u prvom kada smo ga ubili ja sam na radiu rekao "Bravo brate" i nista vise. U drogom POV-u nista nisam rekao kao i sto moze da se vidi da nisam drzao "N". (Usput u programu preko kog snimam mi nije ukljucen mikrofon tako da ne mogu da ispravim to.) Nadam se da sam pomogao i da mozemo to da resimo i na ovaj nacin.

Minolina Ashford

Player
Player
Zalba odbijena.

Jasno se vidi da drzite "N" a Vas glas se ne cuje.
Niste dostavili validne dokaze.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom