sve se vidi u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao sto se vidi beitaju i nemaju RP razlog da napustimo dvoriste jer panela nije bilosve se vidi u povu
Nismo ni došli zbog panela. Krađa kanabisa je bila u pitanju zbog čega je kasnije i došla policija. PS: imaš nedozvoljen redux. I nije mass rule break, ja sam vas pobio ko zečeve.kao sto se vidi beitaju i nemaju RP razlog da napustimo dvoriste jer panela nije bilo
brate ti si corav sig vidis da sam pod drogom a sto se tice kanabisa nije bilo nigdeNismo ni došli zbog panela. Krađa kanabisa je bila u pitanju zbog čega je kasnije i došla policija. PS: imaš nedozvoljen redux. I nije mass rule break, ja sam vas pobio ko zečeve.
To mi ne znamo, tek smo došli. Pozbrate ti si corav sig vidis da sam pod drogom a sto se tice kanabisa nije bilo nigde
kako ne znas a pricas da znas da ima kaanabis druze si bolestan ?To mi ne znamo, tek smo došli. Poz
na osnovu cega si saznao ajde molim te a znam da niko ne sadi kanabis nego lazes ovdeUključi mozgić. Saznali smo da postoji negdje u dvorištu, od strane više izvora iz kontrole koja vrši pretrese za nas, ubili vas, provjerili da smo dobili lažnu informaciju i otišli nakon toga. Good luck, have fun. Svakako nemamo neformalnu, tako da, strpljen spašen, nećete mira imati!
Male tajne velikih majstora. Good luck, have fun.na osnovu cega si saznao ajde molim te a znam da niko ne sadi kanabis nego lazes ovde
takodjeMale tajne velikih majstora. Good luck, have fun.
a policija je dosla radi pucnjave od strane vas zato ste se i razbjezali ko misevi malii. ufatila prpa bila aaaaaNismo ni došli zbog panela. Krađa kanabisa je bila u pitanju zbog čega je kasnije i došla policija. PS: imaš nedozvoljen redux. I nije mass rule break, ja sam vas pobio ko zečeve.
cuj necemo mira imati HAHAHAHA samo vi dolazite i onako nemam sta da radim cisto da vas jebajemUključi mozgić. Saznali smo da postoji negdje u dvorištu, od strane više izvora iz kontrole koja vrši pretrese za nas, ubili vas, provjerili da smo dobili lažnu informaciju i otišli nakon toga. Good luck, have fun. Svakako nemamo neformalnu, tako da, strpljen spašen, nećete mira imati!