Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Milosko Vice

Player
Player
Joined
Jun 15, 2023
Messages
69
1. Ваше име у РЛ: Mateja
2. Ваше године: 31
3. Временска зона: УТЦ+12
4. Просечна активност на дан: 4-10х
5. Ваш диск: Мilosko200#7644
6. Ваше име у игрици: Milosko Vice
7. Ваш ИД: 39347

Додатне информације
1. Лидер за: ФИБ
2. Зашто желите да будете Лидер ове посебне организације? (Наведите три разлога с објашњењем)

-- Искуство
Навео бих да сам провео сигурних година дана искључио у Државним организацијама, у којима сам када год сам усао, трудио сам се око те организације, те својим добрим познавањем РП правила, даље је обучавао организацију и водио позиве. људи. , достигао сам свој циљ у стварању пријатеља на овом серверу, те сам сада зацртао себе нови циљ да постанем лидер, те све пријатеље које сам стекао током свог РП живота, позовем у име да направимо добру групу без да бисмо могли да направимо добру групу. крсе икаква правила.
-- Волео бих да постане лидер ове организације јер је ФИБ једна од мојих омиљених организација на овом серверу, провео сам доста времена у својој, мислим да има доста потенцијала да се унапреди РолеПЛаи у.
--Имам већ обучене и спремне људе које су биле моје колеге у прослим организацијама, и које знају да воде организацију подједнако добро као и ја, који би одмах преузео управу ФИБ-а.

3. Ваши савети за побољшање РолеПлаи нивоа у организацији.
-- Увео бих уназад унутрашњу контролу и патроллогове, патрологови би били ту како би се видела активност кланова те је поделио заслужени ранг или ранг у зависности од случаја до случаја.
-- Рад, ред и дисциплина би били обавезни, организација као ФИБ мора бити заштићена и знати своје примарне задатке, што је смањење криминала у граду, такође моји људи морају исто тако увек знати да увек их. илити да њих неко роба, морају испостовати ролеплаи, а не урадити ЦЛ.
-- Увео бих појачну комуникацију са лидерима осталих организација, и редовне састанке сто са њима сто са мојим људима где би се износили и решавали проблеме и несугласице уколико их има.
-- Регрутација, она би била уцестала и увек би смо пружили прилику новим људима да уђу, минимум би био 15 година ОЦ да се запосли, медјутим сваки клан би морао да прође неки вид психичког ли теста, на основу чега смо видели кога смо видели. он за нашу организацију, и да ли би потенцијално могао да прави проблеме за исту.
 
Top Bottom