Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37131
Players nickname
Marina Bumbar
Suspect ID
11317
Date of violation
Jul 28, 2023
Time of violation
19:24
Proofs
https://youtu.be/OvQ56ytCNd4

Mare White

Player
Player
Radi BA dodje udari me rukom brzo promeni na rev i skine mi 53 sve se vidi u pov-u

Kristina Skaler

Player
Player
E brt aj povuci žabu da ne najebe fam, ovaj Djole debilcina sto te izbacio to ne znaci da nisi dobar sa celom fam.

Sinner KS

Player
Player
U sustini za administraciju hocu da kazem da sam njega slucajno tako uradio, u pokušaju da krenem da pucam u red zoni

Mare White

Player
Player
Druze neizvlači se ti si izašao sa tezge kad sam ja već bio ispod mosta tako da nema šta više da se pravdas admin resava

Sinner KS

Player
Player
Bivši administrator i bivši lider neformalne nije u pravu, a mali kid koji se naljuti na sve nas i ide tražit razlog da nas kači je u pravu?
Sve smo ti pružali a ti nas zajebo.

Sinner KS

Player
Player
Samo da se zna slućajn osam to uradio jer sam prebrzo kliknu levi klik jer sam išao da ga pucam s obzirom da je izašao u geto.

Mare White

Player
Player
Ne burazeru tek si bio uso u fam a ja izašao nek mi traže pc Chech slobodno to što se ja dobro pucam nisam ti ja kriv pozz odlučite

Sinner KS

Player
Player
Ne burazeru tek si bio uso u fam a ja izašao nek mi traže pc Chech slobodno to što se ja dobro pucam nisam ti ja kriv pozz odlučite
Kako ne burazeru ti si taj mare kojem sam pomogao oko reduxa, dalje ne znam šta je bilo tačno i zašto si izbačen, ali ja protiv tebe ništa nemam.

Mare White

Player
Player
Koji redux druze sta pričaš ti ovaj redux imam vec nzm koliko od mog drugara

Status
Not open for further replies.
Top Bottom