Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
1249
Players nickname
Fikus Zambada
Suspect ID
42945
Date of violation
Jul 28, 2023
Time of violation
18:10
Proofs
https://youtu.be/sDwK2zhZ8o4

cofi_11147

Player
Player
Sve se vidi na snimku. Da ne pricam o tome sto me je udarao autom jos par puta pre ovoga, pritom laze da ja njega vdmam i da ga udaram autom, zagradio sam ga jer je bezobrazan a mogao je da izadje kao sto se vidi na snimku.

Konte Elpatron

Player
Player
nzm kako te nije sramota da kacis ovako nesto vidi se da nisam mogao da odem kolima jer si se namerno zabijao u mene i nisi mi dao da izadjem vidi se da ti i dalje nije dobro... zvao sam admina zbog toga jer ne mogu da se pomerim da izadjem napolje pa bolje da te on skloni
a sto kazes na snimku da snimak ne laze sve sto sam rekao adminu sta se desilo to se i vidi na snimku tako da treba da te bude sramota.

Last edited:

cofi_11147

Player
Player
nzm kako te nije sramota da kacis ovako nesto vidi se da nisam mogao da odem kolima jer si se namerno zabijao u mene i nisi mi dao da izadjem vidi se da ti i dalje nije dobro... zvao sam admina zbog toga jer ne mogu da se pomerim da izadjem napolje pa bolje da te on skloni
a sto kazes na snimku da snimak ne laze sve sto sam rekao adminu sta se desilo to se i vidi na snimku tako da treba da te bude sramota.
Gde je tacno ovde VDM? Ocigledno je da ne znas sta pojam Vehicle DeathMatch znaci, to kao prvo. Drugo uopste ne zelim da se sa tobom natezem dobio si report za ooc vredjanje sto se jasno cuje. Udarao si me i pre ovoga samo sto sam te kulirao, nemam snimak toga, ali posledji put kad si me udario si mi se popeo na kurac i odlucio sam da te zaglavim da ti vratim za car raming koji je pritom u green zoni. Kazes da nisi mogao da izadjes a jasno se vidi a i sam znas da si mogao da izadjes a sada se pravis zrtva, mani me se lice. Videcemo sta ce admini odluciti ali svakako ocekujem kaznu za G.P 3.1 ooc vredjanje. Uzivaj.

Konte Elpatron

Player
Player
Druze ti mene udaras kolima nedas mi da odem namerno o cemu ti pricas koliko ti imas godina kad se ovakvim stvarima bavis

Konte Elpatron

Player
Player
Hahahhahaha ja nemogu da verujem da su ljudi ovako poremecrni kao ti da rade ovakvo nesto sramota

cofi_11147

Player
Player
Gde sam ja to tebe uvreduo ?
Koja je to psovka ? Kako te nije sramota da kacis ovo
Izgleda da ne znas ni sta ooc vredjanje znaci, ne zelim da nastavljam konverzaciju sa tobom jer je uzaludno. Uzivaj brate ne znam sta da ti kazem. Sve najbolje ti zelim.

Konte Elpatron

Player
Player
Pa nisam te okacio jel sam zvao admina da pomeri auto da mogu da prodjem jesi ti normalan druze ti si bas zeljan nekog dokazivanja bravo uspeo si u zivotu

Konte Elpatron

Player
Player
Izgleda da ne znas ni sta ooc vredjanje znaci, ne zelim da nastavljam konverzaciju sa tobom jer je uzaludno. Uzivaj brate ne znam sta da ti kazem. Sve najbolje ti zelim.
Pa sto si me okacio ako mi dobro zelis u zivotu ? Hahahah lik konstanto laze brste idi leci se nzm sta da ti kazem imas napad laganja

Konte Elpatron

Player
Player
Admin ti je i sam rekao da me ne vredjas i da ne smes ooc da vredjas hahahahahhahaa. Toliko od mene, nastavi da se svadjas sam sa sobom. :)
AJDE NAZOVI VISI SILU PA CEMO DA VIDIMO KO CE DA NAJEBE DECKO PRETI I TU SI PRESAO NA OOC TAKO JE KRSENJE PRAVILA

Beli Salvatore

Player
Player
Nakon pregleda dokaza odlucio sam prihvatiti vasu zalbu.
ID 42945 ce dobiti kaznu za G.P 3.1.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom