By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Gde je tacno ovde VDM? Ocigledno je da ne znas sta pojam Vehicle DeathMatch znaci, to kao prvo. Drugo uopste ne zelim da se sa tobom natezem dobio si report za ooc vredjanje sto se jasno cuje. Udarao si me i pre ovoga samo sto sam te kulirao, nemam snimak toga, ali posledji put kad si me udario si mi se popeo na kurac i odlucio sam da te zaglavim da ti vratim za car raming koji je pritom u green zoni. Kazes da nisi mogao da izadjes a jasno se vidi a i sam znas da si mogao da izadjes a sada se pravis zrtva, mani me se lice. Videcemo sta ce admini odluciti ali svakako ocekujem kaznu za G.P 3.1 ooc vredjanje. Uzivaj.nzm kako te nije sramota da kacis ovako nesto vidi se da nisam mogao da odem kolima jer si se namerno zabijao u mene i nisi mi dao da izadjem vidi se da ti i dalje nije dobro... zvao sam admina zbog toga jer ne mogu da se pomerim da izadjem napolje pa bolje da te on skloni
a sto kazes na snimku da snimak ne laze sve sto sam rekao adminu sta se desilo to se i vidi na snimku tako da treba da te bude sramota.
Ti si prvi rekao da ces me okaciti hahahahaha, jos lik kaze slucajno me udario a bata se zabio u mene 100 na satHahahhahaha ja nemogu da verujem da su ljudi ovako poremecrni kao ti da rade ovakvo nesto sramota
Izgleda da ne znas ni sta ooc vredjanje znaci, ne zelim da nastavljam konverzaciju sa tobom jer je uzaludno. Uzivaj brate ne znam sta da ti kazem. Sve najbolje ti zelim.Gde sam ja to tebe uvreduo ?
Koja je to psovka ? Kako te nije sramota da kacis ovo
Pa sto si me okacio ako mi dobro zelis u zivotu ? Hahahah lik konstanto laze brste idi leci se nzm sta da ti kazem imas napad laganjaIzgleda da ne znas ni sta ooc vredjanje znaci, ne zelim da nastavljam konverzaciju sa tobom jer je uzaludno. Uzivaj brate ne znam sta da ti kazem. Sve najbolje ti zelim.
Opusti se macak, smiri hormone laganoooPa sto si me okacio ako mi dobro zelis u zivotu ? Hahahah lik konstanto laze brste idi leci se nzm sta da ti kazem imas napad laganja
Admin ti je i sam rekao da me ne vredjas i da ne smes ooc da vredjas hahahahahhahaa. Toliko od mene, nastavi da se svadjas sam sa sobom.Opusti se macak, smiri hormone laganooo
AJDE NAZOVI VISI SILU PA CEMO DA VIDIMO KO CE DA NAJEBE DECKO PRETI I TU SI PRESAO NA OOC TAKO JE KRSENJE PRAVILAAdmin ti je i sam rekao da me ne vredjas i da ne smes ooc da vredjas hahahahahhahaa. Toliko od mene, nastavi da se svadjas sam sa sobom.![]()