Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
34105
Players nickname
Duxa Black
Suspect ID
32556
Date of violation
Jul 28, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/ilJsTgijTNY

Duxa hazee

Player
Player
Zvao me igrac da oce da menja njegov auto za moj sa doplatom od 1.5m. tu smo mi dosli ja sam mu prodao za 1.5m sto je doplata i onda da nebi krsili pravilo on mi je trebao prodati auto za 500k i onda je on trebao meni dati 500k da mu kupim auto i kad je kreno da mi da zacutao je i izasao iz igrice.
Jasno se vidi da je scam.

Bigiii

Player
Player
Zvao me igrac da oce da menja njegov auto za moj sa doplatom od 1.5m. tu smo mi dosli ja sam mu prodao za 1.5m sto je doplata i onda da nebi krsili pravilo on mi je trebao prodati auto za 500k i onda je on trebao meni dati 500k da mu kupim auto i kad je kreno da mi da zacutao je i izasao iz igrice.
Jasno se vidi da je scam.
bukvalno si sam seme ovde sjebo imaš ponudu da razmenite vozila uz to radiš izbegavanje poreza auto moraš da mu prodaš najamnje za pola cene od državne vrednosti

Duxa hazee

Player
Player
bukvalno si sam seme ovde sjebo imaš ponudu da razmenite vozila uz to radiš izbegavanje poreza auto moraš da mu prodaš najamnje za pola cene od državne vrednosti
Da ti ja kazem oba dvojica nesmo znali da ima to za auto inace ovaj nacin moze da se radi nisam prekrsio nikakvo pravilo on mi je trebao dati auto njegov sa doplatom od 1.5m i izaso je iz igrice kako bi izbegao da mi da auto

Biggus Nibbus

Player
Player

Zalba PRIHVACENA
ID 32556 ce dobiti kaznu za G.P 1.3
ID 34105 ce dobiti kaznu za G.P 1.9

Status
Not open for further replies.
Top Bottom