Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Resenje za situaciju G.P.6.17 | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45644
Players nickname
Shein
Administrators nickname
Abraham_Elkhabib
Date
Jul 29, 2023
Time
12.00
Proofs
https://imgur.com/a/lRQtT0z

shein

Player
Player
Postovani, ovo je moje poslednje obracanje Vama vezano za situaciju Bana na 30 dana zbog koriscenja OBS platforme. Na Grand Rp server sam dosao iz razloga sto taj server pruza raznovrstan rp, veliki broj igraca i kao sto su mi ljudi koji su me doveli na Grand RP uveravali da je sistem administracije perfektan i profesionalan. Dobio sam sledece:
1. Da zbog snimka situacije koji sam prilozio koristeci OBS dobijem BAN na 30 dana. O.k to je pravilo, i pravila su tu da se primenjuju ali kao sto sam vec napisao OBS mi je pripremljen za stream na kome sam postigao nenormalne rezultate za kratko vreme i dokaz toga stavljam u Att.
2. Vama hvala na brzoj reakciji ali kao covek od skoro 40 godina imam i rl obaveze iako pored istih sam provodio na serveru preko 12h igre u proseku i napravio za kratko vreme dobru organizaciju sa ekipom svojom i onom koju sam sreo u gradu.
3. Za 7 dana cekanja vaseg odgovora, gospodine Abraham, dnevno izgubim nekoliko sati cekajuci da se vi javite jer sam vam poslao i discord poruku na vas zahtev, plus sve sto sam stekao i sto sam mogao da steknem igrajuci za to vreme je izgubljeno. Steta je velika.
Gospodine Elkhabib nadam se da ste svesni da bar kod fer i solidnih rp igraca ovakvi postupci i ponasanje ubijaju volju za igranjem na vasem serveru a odluke ovakvog tipa obezvredjuju vreme i sav ulozen trud.
Na kraju krajeva odbijte zalbu po zahtevu za unban i to je posteno a drzati ljude u neizvesnosti i bez odgovora je krajnje neeticki i neprofesionalno.
4. Ako OBS kao platforma nije prihvacena, zasto je onda osoba kaznjena po prijavi za G.P.6.17? Nema logike znaci platforma se ne priznaje ali snimak da.
5. Zelim da napomenem da mi je ID pod brojem 45644 i nemam nikakve tvinkije niti sam ikada ranije usao na Grand Rp sto po logici stvari govori da sam potpuno novi igrac kome ste potpuno unistili sve sto je radio, jer mi se gro stvari nalazi u magacinu u kuci i to ne mali broj. Iako je dosao administrator i uputio me na postavljanje snimka bez prethodnog upozorenja da OBS i slicno ne moze da se koristi, zar smatrate da mi je nivo inteligencije toliki da bih sam sebe doveo u takvu situaciju? Naravno da treba procitati sva pravila ali sem levelovanja karaktera drugi rp me nisu zanimali stoga sam pravila ucio u hodu zajedno sa familijom u kojoj sam.
Jedino gore, od svega navedeno je nepostovanje aktivnih ucesnika pogotovu koji za cilj imaju stvaranje dobre price kao sto sam zajedno sa ekipom pravio u svim gradovima u kojoj sam bio.
Svaki ODGOVOR je prihvatljiv kad ga dobijes, postujte i tudje vreme iako znam da zbog velikog broja igraca a samim tim i zalbi ste preokupirani ali zato ste i placeni da resavate situacije pa kako god. Voleo bih ovo lokalno da se resi jer ovo nije samo zalba na BAN koji je zaista neosnovan vec i na ponasanje prema igracu.
Hvala na razumevanju!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom