Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected |SAHP| Korumpirana Biografija | Jamal NinthStreet | 18444

Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Ninthstreet

Player
Player
Joined
Jun 22, 2021
Messages
289
Organizacija: SAHP


Ime: Joe Ninthstreet
Pol: Muški
Uzrast : 29
Nacionalnost: Poljak/Amerikanac
Mesto rođenja: Gdanjsk, Poljska
Seksualnost: Pravo
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Crna/Siva
Tetovaže: Leva i desna ruka.
Prednosti: Sjajan strelac, stručan vozač.
Slabost: Ne voli da sluša druge ljude, lako se dosađuje.

Životna priča: Rođen 1994. u Gdanjsku, Poljska. Joe je odrastao u grubom kvartu gde su kriminal i nasilje bili uobičajena pojava. Od mladosti je bio izložen vatrenom oružju i moći koju su imali. Uprkos svom teškom odrastanju, Joe je bio pametan i ambiciozan mladić koji je sanjao o boljem životu.Kako je ušao u tinejdžerske godine, Joe se uključio u sitne zločine i ubrzo je shvatio da se na ilegalnoj trgovini oružjem može zaraditi dobar novac. Počeo je da prodaje vatreno oružje članovima lokalnih bandi i brzo je stekao reputaciju za pružanje visokokvalitetnog oružja po fer ceni. Međutim, Joeov uspeh je ubrzo privukao pažnju poljskih vlasti. Počeli su da istražuju njegove aktivnosti i grade slučaj protiv njega. Joe je ubrzo shvatio da je u sebi preko glave i da mu je život u opasnosti. U strahu za svoju bezbednost, Joe je pobegao u Sjedinjene Države, koristeći svoje veze i novac da započne novi život. Otišao je u podzemlje, promenivši ime u Joe Ninthstreet i zadržao se prikrivenim.

Priča karijere: Jamalove veze su mu sugerisale da nađe posao u policiji kako bi se mogao uklopiti i da nema veze sa svojim prethodnim životom. Tako je i učinio pridruživši se FIB-u. Kako su godine prolazile, Joe je naučio načine sprovođenja zakona i sam stekao ime. Joe je postao stručnjak za sve LEO učenjem od svojih vršnjaka. Ali kako su godine prolazile, Jamal se umorio od FIB-a i želeo je da pređe na veće stvari pa je dao ostavku iz FIB-a kao pomoćnik direktora da bi se pridružio SAHP-u. Nakon što se pridružio SAHP-u, stvari nisu bile u redu, Joe je počeo da promašuje

Ishodi:
Joe može trgovati/prodati/kupovati ilegalno vatreno oružje drugim ljudima ili na crno. (Nijedno ORG oružje/oprema se neće prodavati na crno ili drugim ljudima)
Joe može uzimati mito od pritvorenika. (Do 100.000 dolara)
Joe može gledati i razbijati kamere osumnjičenih. (Mora koristiti/pokušati to učiniti samo 2 puta)
Joe može lagati o traženju advokata, može uskratiti pravo advokatu da ne pokaže svoju ličnu kartu bilo kom osumnjičenom.
Joe može pomoći svojim prijateljima/članovima porodice da pobegnu iz pritvora. (DarkNet funkcija će se koristiti za pomoć pri bekstvu)
Joe može da prodaje osetljive informacije o specijalnim operacijama. (Do 100.000 dolara)
Joe može koristiti ilegalno vatreno oružje na dužnosti i van službe, ono koje je sam kupio ili pokupio od osumnjičenih. (Neće se koristiti ORG oružje/oprema)
Joe može ući u geto i pomoći članovima svoje porodice da pljačkaju i ubijaju ljude.
Joe može konstantno da krši zakone i koristi svoju poziciju u SAHP-u u svoju korist (Ažurirano zakonodavstvo iz Grand RP diskord)
Joe može da vozi van puta sa SUV-om ili bilo kojim vozilom sa 4 vrata. (Nema vožnje bez rpd)
Joe je na dužnosti 24 sata dnevno
 
Last edited:

Biggus Nibbus

Player
Player
Joined
Apr 21, 2022
Messages
3,036
Biografija ODOBRENA!

Pripazi na pravilo dogadjaja 1.6
Pripazi na pravilo PG.


U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom