Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
44804
Players nickname
Radoje_Mlad
Administrators nickname
Lil_Trajko
Date
Jul 29, 2023
Time
Oko 12 sati
Proofs
Zamolio bih za to da mi se obratite privatno

Radoje

Player
Player
Zdravo,

Ovde (in game nickname) Radoje_Mlad (ID: 44804) , želeo bih da vam se obratim za ban koji ste mi juče dodelili (po dojavi Minoline Ashford, za Lil Trajka mogu samo pohvale dati jer mi je do sada pružao najveću podršku i bio najrazumniji od svih admina pogotovo kada mi je transakcija od 500 grand coins kasnila.) , nikad ni sa kim nisam delio podatke naloga zato što pre svega nemam s kim da podelim, nakon tolikog pošteno zarađenog velikog potrošenog novca na vašu igricu koja mi ulepšava dane duboko sam razočaran kada me je danas ovo dočekalo. Imam četiri lokacije na kojima sam igrao na serveru, imam ako je do toga došlo da treba da vam privatno dajem izveštaje da su svi objekti u kojima sam igrao pod mojim imenom. Imam dokaze u formatu slika i videa i aplikacije life360 kada sam gde bio.

Potrošio sam mnogo svojih para, a pre svega sreo mnogo dobrih ljudi kroz ovaj server i uživao u zabavi koju pruža ova zajednica. Ukoliko je jedini način da mi se nalog vrati da se sa njega novac obriše. Složio bih se sa tim i dao bih dozvolu.

Žao mi je što je došlo do toga da moram ovim putem da vam se obraćam i nadam se da ćete mi pomoći. Opet ponoviću ako treba da dajem neke dokaze sa mesta na kojima sam igrao zamolio bih vas da mi date da to odradimo privatnije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom