Ime:Leo Lacoste
Pol:Muski
Starost:37 god
Rasa:Bela
Nacionalnost:Rusi
Mesto rođenja:Los Santos
Otac:Kayn Darkin
Majka:Skyler Darkin
Težina:85kg
Visina:200cm
Boja očiju; Plave
Boja kose:Siva
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Puno iskustvo u gradu i mnogo drugih stvari
Slabost:nervoza
Životna priča: 200+ reči
Vako je moj zivot poceo kad sam se rodio 1986.I kako je moj otac poce da radi kao direktor u Fib.On je bio po celi dan na poslu i jedva moja majka je postigla svoje poslove i po celi dan da pravi jelo za mene i mog oca dal da pazi mene da ne napravim neku nesrecu da iskrism nesto nije znala sta da pravi.Kad sam odrasto sa 18 godina sam poceo da radim u policiji(lspd),pa posle u sahp,fibu i vladi tako sam mislio da cu uspem u zivot ali sam se lago sve dok nisam dozno sta moj otac zapravo radi.Kad sam dozno taj poso je bio kriminalna zajednica Marabunta tad sam mu se pridruzio i ucestvovo u sve sta radi.Tako smo svaki dan ubijali policajce krali od nijh i tako je moj otac posto jedan od najacih kriminalca u gradu.Tako dan danas smo ja i moj otac smo zavrsili u bloodse pa u ballase i na kraju smo i dan danas u balase i radimo kriminalne stvari kao sta su talacke placka na guns.Sa ocem smo
bili u svakoj bandi ballas,vagos,marabunta,bloods,ballas moj otac je bio lider tih bandi i tad je ta banda bila mnogo uspesna.Tako mogu opisat moj zivot.
Ishodi:
1-Leo je spretan da izvuce borbu 1v2
2-leo je spretan da vozi auto za off road do 70kmh
3-Leo je spretan da pretrazuje sa revolverom i tejzerom u ruke
4-Leo je spretan da pruza prvu pomoc sa revolverom i tejzerom u ruke
5-Leo moze ubit nekoga bez razlog.(5sec pravilo)
6-Leo moze koristit heavy oruzje jer ima puno iskustva
Starost:37 god
Rasa:Bela
Nacionalnost:Rusi
Mesto rođenja:Los Santos
Otac:Kayn Darkin
Majka:Skyler Darkin
Težina:85kg
Visina:200cm
Boja očiju; Plave
Boja kose:Siva
Tetovaže: Po celom telu
Prednosti: Puno iskustvo u gradu i mnogo drugih stvari
Slabost:nervoza
Životna priča: 200+ reči
Vako je moj zivot poceo kad sam se rodio 1986.I kako je moj otac poce da radi kao direktor u Fib.On je bio po celi dan na poslu i jedva moja majka je postigla svoje poslove i po celi dan da pravi jelo za mene i mog oca dal da pazi mene da ne napravim neku nesrecu da iskrism nesto nije znala sta da pravi.Kad sam odrasto sa 18 godina sam poceo da radim u policiji(lspd),pa posle u sahp,fibu i vladi tako sam mislio da cu uspem u zivot ali sam se lago sve dok nisam dozno sta moj otac zapravo radi.Kad sam dozno taj poso je bio kriminalna zajednica Marabunta tad sam mu se pridruzio i ucestvovo u sve sta radi.Tako smo svaki dan ubijali policajce krali od nijh i tako je moj otac posto jedan od najacih kriminalca u gradu.Tako dan danas smo ja i moj otac smo zavrsili u bloodse pa u ballase i na kraju smo i dan danas u balase i radimo kriminalne stvari kao sta su talacke placka na guns.Sa ocem smo
bili u svakoj bandi ballas,vagos,marabunta,bloods,ballas moj otac je bio lider tih bandi i tad je ta banda bila mnogo uspesna.Tako mogu opisat moj zivot.
Ishodi:
1-Leo je spretan da izvuce borbu 1v2
2-leo je spretan da vozi auto za off road do 70kmh
3-Leo je spretan da pretrazuje sa revolverom i tejzerom u ruke
4-Leo je spretan da pruza prvu pomoc sa revolverom i tejzerom u ruke
5-Leo moze ubit nekoga bez razlog.(5sec pravilo)
6-Leo moze koristit heavy oruzje jer ima puno iskustva