Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
15064
Players nickname
Mixa Naudi
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jul 30, 2023
Time
22:38
Proofs
https://youtu.be/wJ4U5fTGZ8Y

MihailoEscobar

Player
Player
Pozdrav Abrahame,
Imam zalbu na lika koji me je Doxxao, ali cu objasniti sto najbolje mogu. Igrac ID: 34423 mi je spomenuo ime na sred pijace Mihailo. Ja sam pitao, kako znas kako se zovem, te mi je odgovorio: ,,Pa znam". Onda je rekao ko ti radi kao vodoinstalater. Moj otac radi posao kao inzejner gde spada i vodoinstalacija, energetika itd. Pre svega, nisam nikome rekao svoje ime i posao svog oca, te ovo ima sanse za doxxing. Ime je mozda procitao na mojoj prijavi za lidera ili admina, ali za posao oca ne znam kako je saznao za to. Zelim da se ovo kazni, jer su se ostali ljudi u okolini smejali na to i bilo je jako neprijatno. Lep pozdrav!

ognjen dobric

Player
Player
imam molbu da se pogledaju logovi kako se pre zvao i elim da se uzme u obzir da me je svo vreme spominjao majku koju nemam indirektno i da me je svo vreme spominjao moj problem sa vidom hvala

ognjen dobric

Player
Player
i zeleo bi da dodam ove reci upucene meni sa njegove strane GDESU TI RODITELJI KOTEJE RODIO I NA POCETKU POV-A KO TE JE OSTAVIO KAD SI BIO MALI TIME JE INDIREKTNO SPOMINJANJE MAJKE KOJE MI JE NA ZALOST OSTAVILA I KONSTANTO BEJTANJE OD STRANE ID 15064 STO SE VIDI NA POVU HVALA

Don Miki

Player
Player
Decko tu nista nije kriv. Vec ga je kacio i nista se nije desilo. Bio sam tu i nije ga uopste vredao. Posle ga je i ubio i kacili su ga.

ognjen dobric

Player
Player
ja njemu ni u jednom trenutku nisam znao da mu to otac rad i ja se izvinjavam ako je to istina

MihailoEscobar

Player
Player
imam molbu da se pogledaju logovi kako se pre zvao i elim da se uzme u obzir da me je svo vreme spominjao majku koju nemam indirektno i da me je svo vreme spominjao moj problem sa vidom hvala
Problem sa vidom moze da bude IC zajebancija, jer pucas u pod i ne umes da me pogodis. Drugo, vec sam kaznjen za vredjanje roditelja i trece offtopic radite.

MihailoEscobar

Player
Player
Decko tu nista nije kriv. Vec ga je kacio i nista se nije desilo. Bio sam tu i nije ga uopste vredao. Posle ga je i ubio i kacili su ga.
Decko, spominjes RDM, nisi dobio MG za to. Zato zelim Abraham da pogleda detaljno i pazljivo i njegova odluka je

Status
Not open for further replies.
Top Bottom