Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
14304
Players nickname
Tesla White
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
Aug 1, 2023
Time
23:35
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/446109/post-1625698

Mr.Teslica

Player
Player
Dobro veče administracijo dobio sam ban prije 3 minute a lik je povukao zalbu znaci lil trajko je pregledao zalbu i dok je pregledavao ovaj igrač koji se zalio na mene je povukao zalbu, moj id je 14304 zelim da dobijem unban jel sam dobio ban bez razloga kada je igrac povukao zalbu, molim administraciju da pregledaju moju zalbu na ovog admina i forum na kojem se igrac zalio na mene i povukao je Approved - Povlacim

Hvala administracijo na gledanju ove zalbe

Tesla White I 14304

Mr.Teslica

Player
Player
Takodjer igraca koji se začuo na mene je editovao POV jel smo se našli kod blek markera tako da molim administraciju da dobijem unban igraca nije postavio cijelu situaciju na POV i povukao je zalbu

! Air

Player
Player
Dobro veče administracijo dobio sam ban prije 3 minute a lik je povukao zalbu znaci lil trajko je pregledao zalbu i dok je pregledavao ovaj igrač koji se zalio na mene je povukao zalbu, moj id je 14304 zelim da dobijem unban jel sam dobio ban bez razloga kada je igrac povukao zalbu, molim administraciju da pregledaju moju zalbu na ovog admina i forum na kojem se igrac zalio na mene i povukao je Approved - Povlacim

Hvala administracijo na gledanju ove zalbe

Tesla White I 14304
Kupuje accounte i sad zeli un ban,Ni slucajno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom