U prvom POV-u ID 42484 dize bez glasovnih naredbi. U drugom POV-u mi ID 44536 kaze da se ubijem, nakon toga me ID 42484 pretrazi sprijeda bez glasovnih naredbi te ID 30021 ismijava moj nacin govora.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Izvolite cijeli POV. Uzmite u obzir da je na pocetku POV-a ID 30021 radio earrape. Nisam radio fear jer nisam imao 2 puske na glavi kad sam bjezao.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji u jednom snimku Čeka se odgovor ID-a 36589. Ima 20 sati da odgovori.
Kakav nedozvoljeni softver za snimanje?Ne stavljas svoj fearrp u videu nedozvoljeni softver za snimanje i idi ubi se nije ooc vredjanje niko nije reko da pricamo ooc mozda sama ti reko tipa idi ubise skoci sa brane a to je ic
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji u jednom snimku Čeka se odgovor ID-a 36589. Ima 20 sati da odgovori.
cuje se ovaj sto je dizao da ima v-sinc jer kod ovog 44k id se cuje u slusalicama da prica kako dize
Ne dirajte mi pacuNe stavljas svoj fearrp u videu nedozvoljeni softver za snimanje i idi ubi se nije ooc vredjanje niko nije reko da pricamo ooc mozda sama ti reko tipa idi ubise skoci sa brane a to je ic