Sve u povu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Trajko ja se nadam da ces ovaj mjesec pregledatiPregled zalbe u toku...
prije tjedan dana si poceo pregledavati zalbu i tek mi sad trazis pov jesi li ti puko ili si meni cini. imas skoro 2 min pova i nemam ja tebi vise sta dokazivat. jasno se vidi MG ako ne znas raditi svoj posao ostavi ga nekom drugom.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji Čeka se odgovor ID-a 12746. Ima 20 sati da odgovori.
ovo mi se cini kao vredjanje administracije kakvo je to ponasanje ?prije tjedan dana si poceo pregledavati zalbu i tek mi sad trazis pov jesi li ti puko ili si meni cini. imas skoro 2 min pova i nemam ja tebi vise sta dokazivat. jasno se vidi MG ako ne znas raditi svoj posao ostavi ga nekom drugom.
mudjaa banan sam mudjaa ajde nazovi mudju i pitaj kakvo je ponasanjeovo mi se cini kao vredjanje administracije kakvo je to ponasanje?