Dobar dan postovana Administracijo, javjam vam se povodom bana koj sam dobio zasluzeno svojom licnom krivicom pre svega jer sam znao da sam u jednom trenutku kreirao tri naloga nesvestan posledica, kada je vec proslo neko vreme saznao sam sta sam zpravo uradio i zao mi je jer sam cutao i nisam prijavio na vrame plaseci se bana jer sam u tom trenutku bio svestan sta sam zapravo uradio. Smatram da je uredu da moj twink id: 12291 i moj drugi twink id: 25532 budu kaznjeni za stalno a moj main nalog bude kaznjen do 60 dana kao sto je generalnim pravilom 1.4 predvidjeno: Zabranjeno je imati više od 1 dodatnog računa (Twinking) | Trajna zabrana svih računa osim glavnog računa. Glavni račun će dobiti zabranu do 60 dana. Sve bi to bilo uredu da nije moj main id: 12081 banovan na 9999 dana sto ukazuje da je samim tim pravilo 1.4 nepravilno izreceno stoga vas molim jos jednom da se moj perma ban na mom main nalogu ukloni ako je moguce, ako nije onda da se barem pravilo 1.4 ispostuje i dodeli mi se kazna na mainu u trajanju od 60 dana. Zelim vam prijatan i lep ostatak dana/veceri Administracijo.