ja sam mu brojao 5 sec plus sigurno ima chat
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sebe si reportao za 6.15 nisi reko razlogja sam mu brojao 5 sec plus sigurno ima chat
Znaci tako BIgy?sebe si reportao za 6.15 nisi reko razlog
Jedini ko radi mg i 6.15 je ovaj lik koji je reportao , cita non rp chat i broji liku u gradu a nije dao razlogti radis 6.15,mg
Veljo mozes li da mi kazes preko kog programa snimas zanima meja sam mu brojao 5 sec plus sigurno ima chat
Mogu brtVeljo mozes li da mi kazes preko kog programa snimas zanima me
Ma bas me briga I nisam krsio to pravilo on me je pre toga jos pucao Al to nemam snimljeno, Lik radi MG prica sa fam na diskord kako. Je on rekao da je bio afk kako su Onda oni dosli, ima chat teldporta se I dize se sam. I njegov drug, tu je dosao da mi krade panele sve se vidi na snimkusebe si reportao za 6.15 nisi reko razlog
auu burazeru kakav teleport i "chat" sto ti kazes si video , ako nisi znao postoje bolnicari koju dodju i dignu teMa bas me briga I nisam krsio to pravilo on me je pre toga jos pucao Al to nemam snimljeno, Lik radi MG prica sa fam na diskord kako. Je on rekao da je bio afk kako su Onda oni dosli, ima chat teldporta se I dize se sam. I njegov drug, tu je dosao da mi krade panele sve se vidi na snimku
pa tebi se nedize na jelenu karleusuauu burazeru kakav teleport i "chat" sto ti kazes si video , ako nisi znao postoje bolnicari koju dodju i dignu te