Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zahtjev za unban razlog Bug Abuse | 36206

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36206
Players nickname
Almin Tate
Administrators nickname
Gerito Malchiny
Date
Aug 4, 2023
Time
14:55
Proofs
nemam kamericu

Almin Hermanos

Player
Player
Ja se izvinjavam za to sto sam uradio i stvarno mi je zao mislio sam da mogu pomoci ljudima sa bp ali nisam svatao da je to Bug Abuse. Stvarno mi je zao i nebi se ponovilo ako dobijem unban nikada vise. Imam biznis bankomat i stvarno mi je bilo tesko da ga kupim i sada mi je zao da mi propadne. Ako ne moze unban jel bi moglo samo malo da se ublazi kazna da mi nebi propao biznis. Hvala administraciji na njihovoj bilo kakvoj odluci o ovoj zalbi.

Almin Hermanos

Player
Player
Ja se izvinjavam za to sto sam uradio i stvarno mi je zao mislio sam da mogu pomoci ljudima sa bp ali nisam svatao da je to Bug Abuse. Stvarno mi je zao i nebi se ponovilo ako dobijem unban nikada vise. Imam biznis bankomat i stvarno mi je bilo tesko da ga kupim i sada mi je zao da mi propadne. Ako ne moze unban jel bi moglo samo malo da se ublazi kazna da mi nebi propao biznis. Hvala administraciji na njihovoj bilo kakvoj odluci o ovoj zalbi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom