Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
46829
Players nickname
johnatan louis
Suspect ID
28281,44928
Date of violation
Aug 5, 2023
Time of violation
15:20
Proofs
https://youtu.be/YtkkcBt_q_Y

leon budincevic

Player
Player
pricao sam sa nekim likom u vezi familije sve normalno i samo je neki lik prisao i usao mi u auto i krenuo je neki crveni auto da me udara autom i kad sam izasao iz auta i samo nanisaonio puskom da se skloni ovaj drugi je krenuo da me puca i posle je i ovaj iz auta pucao mog druga

Daka Verstappen

BOSS
Player
Pre nego sto pocnem za pregledom vase zalbe molio bih vas da ispravite naslov imate rok 12H

Andelko Bakowski

♙ → ♛
Player
pricao sam sa nekim likom u vezi familije sve normalno i samo je neki lik prisao i usao mi u auto i krenuo je neki crveni auto da me udara autom i kad sam izasao iz auta i samo nanisaonio puskom da se skloni ovaj drugi je krenuo da me puca i posle je i ovaj iz auta pucao mog druga
zapravo ne moram kacit nek posalje duzi pow di se vidi da puca po meni a i na kraju prica dok je mrtav self report

Leon Bartolozzi

Player
Player
Ti ces dobit za pg, tvoj drug za g.p 6.15 i 28281 za 6.15 ti si vise u gubitku(preporucam da povuces zalbu).

Daka Verstappen

BOSS
Player
Nakon Pregleda vasih dokaza odlucio sam prihvatiti vasu zalbu ID 28281 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 ID 46947 ce dobiti kaznu za G.P 6.15 i ID 46829 ce dobiti kaznu za PG

Status
Not open for further replies.
Top Bottom