Poštovana administracijo prije nego sta se krene pregledavat zalba zamolio bi da ovo senior administrator rijesi, u pitanju je porodica Arizona Family koja svijesno ubacuje cheatere i igra sa njima sfere, moja predpostavka je da lideri arizone namjerno i svjesno dovode jednoga momka koji vrlo ocito ima cheat i vrlo vjerojatno ban avaida, vec se proteklih par dana konstantno kace ljudi za cheat bas iz ove porodice i bas oni su ti koji stalno i nakon banan covjeka dovedu jos jednog da im cheatuje. Imam sumnju da taje ban avoiding i da pomazu cheateru da igra ovu igricu tako sto ne kazu to administraciji.
Ovdje cu vam dostavit par POV-eva sa sfera di se vidi da covjek koirsti funny rev sa cheatom:
ima jos mnogih mozete i sami provjerit... stvarno se nadam da cete donjeti pravilnu odluku jer smatram da mi kao igraci koji smo dosli igrat igricu ne mozemo radi odredenih ljudi sta cheatuju
Ovdje cu vam dostavit par POV-eva sa sfera di se vidi da covjek koirsti funny rev sa cheatom:
Approved - possible cheat I ID: 41521
Zelim videti pov ovog mladog profesionalnog igraca koji je ubio sam celi informal. HVALA.
gta5grand.com
ima jos mnogih mozete i sami provjerit... stvarno se nadam da cete donjeti pravilnu odluku jer smatram da mi kao igraci koji smo dosli igrat igricu ne mozemo radi odredenih ljudi sta cheatuju