Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
17452
Players nickname
Velja_Panther
Suspect ID
37937 39354
Date of violation
Aug 5, 2023
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/wl5cnQ5d6XQ

Velja Panther

Blocked
Blocked
G.P 3.1 JE IRADEO ID 37937 A PG JE URADEO ID 39354 A FAIL RP SU URADELI OBOJE. "Takva je policija u danasnjem vremenu" . jos sam ja imao i legitimaciju iz fiba i oni to nisu zeleli da vide.

Igor Furlan

Player
Player
G.P 3.1 JE IRADEO ID 37937 A PG JE URADEO ID 39354 A FAIL RP SU URADELI OBOJE. "Takva je policija u danasnjem vremenu" . jos sam ja imao i legitimaciju iz fiba i oni to nisu zeleli da vide.
Vidi se da snimaš samo zaslon od grand RP jer ti ovaj u sred videja pošalje poruku kao da im kažeš nešto i ti si onda otišao pročitat poruku i zato je jedno 3 4 sekunde onak ko da je stalo sve bolje povuci to ti je ban 60 dana

Dusan Francuz

Player
Player
Vidi se da snimaš samo zaslon od grand RP jer ti ovaj u sred videja pošalje poruku kao da im kažeš nešto i ti si onda otišao pročitat poruku i zato je jedno 3 4 sekunde onak ko da je stalo sve bolje povuci to ti je ban 60 dana
Pa nek dobije ban na 60 dana kad to radi

BalkanBoy

A big heart is everything
Player
Gotovo brale ide mu banana

Status
Not open for further replies.
Top Bottom