Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
28792
Players nickname
Sakib Hraze
Suspect ID
17306
Date of violation
Aug 6, 2023
Time of violation
1
Proofs
https://youtu.be/zauIf0RPUV8

Hrazze

G.O.A.T
Player
G.P 6.15
Isao sam nesto da odradim OC, vratio sam se i odmah ukljucio snimanje, vidio ove kindere murijake i stao da mu nesto kazem lik me ubi bez ikakvog brojanja.
A, prije oko 40 minuta sam ih vidio i iz zezancije rekao: Hoces da ti glava zavrsi u koferu? i pobjegao, i sad cim su me ugledali ponovo odmah su me ubili bez brojanja!

Miloje

Player
Player
Zelim da Admin zatrazi ceo pov od pocetka situacije do kraja gde ce se videti da sam mu brojao

Miloje

Player
Player
Takodje vidi se da me je gazio i kako dolazi njegov drug puca mene i njega ubija i dovrsava kako ne bi bio uhapsen

Hrazze

G.O.A.T
Player
Zelim da Admin zatrazi ceo pov od pocetka situacije do kraja gde ce se videti da sam mu brojao
kakvog pocetka situacije? 40 minuta pov-a ne mogu nikako da objavim kralju.
40 minuta prije nego sto si me ubio sam ti to rekao i pobjegao, radio nesto ic vratio se i ukljucio snimanje i istog trenutka ponovo tebe ugledao i odmah si me ubio

Miloje

Player
Player
kakvog pocetka situacije? 40 minuta pov-a ne mogu nikako da objavim kralju.
40 minuta prije nego sto si me ubio sam ti to rekao i pobjegao, radio nesto ic vratio se i ukljucio snimanje i istog trenutka ponovo tebe ugledao i odmah si me ubio
Ne, samo 1 min ranije i 1 min kasnije sve ce se videti

Hrazze

G.O.A.T
Player
Ne, samo 1 min ranije i 1 min kasnije sve ce se videti
sad sam napisao, 40 minuta prije ne mogu nikako da objavim jer sam radio nesto OC, startao snimanje na shift+F12 cim sam dosao kad sam bio kod banke, ponovo ugledao tebe i odmah si me ubio. Djaba ti to izvlacenje sad, objavi ti svoj POV i to je to, naravno govorit ces da nemas pov jer ne zelis da budes kaznjen... 1min pova kasnije mogu da objavim nije nikakav problem, a taj 1min pova kasnije ti nikako ne znaci jer se u ovom povu jasno vidi da si prekrsio pravilo.

al se kurcis sto si jednom bio deputy i to u emsu, HAHAHAHA
ja da stavljam tako kao ti bilo bi jedno 30 redova ispod sve da pise EX EX EX EX AHAHAHA

Miloje

Player
Player
sad sam napisao, 40 minuta prije ne mogu nikako da objavim jer sam radio nesto OC, startao snimanje na shift+F12 cim sam dosao kad sam bio kod banke, ponovo ugledao tebe i odmah si me ubio. Djaba ti to izvlacenje sad, objavi ti svoj POV i to je to, naravno govorit ces da nemas pov jer ne zelis da budes kaznjen... 1min pova kasnije mogu da objavim nije nikakav problem, a taj 1min pova kasnije ti nikako ne znaci jer se u ovom povu jasno vidi da si prekrsio pravilo.

al se kurcis sto si jednom bio deputy i to u emsu, HAHAHAHA
ja da stavljam tako kao ti bilo bi jedno 30 redova ispod sve da pise EX EX EX EX AHAHAHA
Druze lazes bio si tu pre togao VDM-ao ja ti brojao 5 sec u roku od 10 sec si se vratio i ubio sam te, a posle toga si MG-ao i zvao si druga da dodje da me ubije i da tebe ubije i posalje u bolnici. Molim admina da zatrazi ceo pov. Hvala

Hrazze

G.O.A.T
Player
Druze lazes bio si tu pre togao VDM-ao ja ti brojao 5 sec u roku od 10 sec si se vratio i ubio sam te, a posle toga si MG-ao i zvao si druga da dodje da me ubije i da tebe ubije i posalje u bolnici. Molim admina da zatrazi ceo pov. Hvala
ahahahahaha dobra ti je inspiracija za izvlacenje, objavi svoj pov i zavrsi sa situacijom

Filip jovicic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 17306 dobit će kaznu za G.P.6.15

Status
Not open for further replies.
Top Bottom