Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27151
Players nickname
Dani Trajcev
Administrators nickname
Milan Anicic
Date
Aug 6, 2023
Time
3:41
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=WghMtx8i-Ho / https://gta5grand.com/forum/threads/449442/#post-1640951

DaniTrajcev

Player
Player
Draga administracio, dragi admine, dobar dan svima zelim najlepse. Ocu da dobijem undemorgan za ovo sto ste me postavili za FAILRP, a lice koje me je postavio neka procita malo bolje zakonik onda neka probuje da namesta drugi igraci sa servera igram vec 2 godine i sam 2 godine u organizaciju svaki put znam zakonik na pamet i znam sta radim sa njim niko ni sam kaznio ili sam dodavao od sebi nesto ako nije zasluzio. Sad cu da objasnim u dole navedeno !!
Kaznet sam za FAILRP, sad cu da obrazlozim i novcene kazne i kazne sve drugo. Naglasacu kazne sa rednim brojem 1) , 2), 3) i tako dalje.
1) prva kazna i koja nije navedena u zalbu koja je podnesena protiv mene a je to uradio sam protiv 2 policajaca pucao na nas, skino nam pancir bjezo po brdo sa sprocki auto nije stajao na preko 5 zahteva ali izvolite. 3.6 Ubistvo, ili pokušaj ubistva državnog službenika 75 meseci i 80000$ kazna je napisana prvo sa 50,000$ zato sto maksimalna kazna se moze upisati je 50k, sledno 30,000$ ti je produzetak od iste kazne 30,000 2/2 ! to ti je vec 80,000$ .
2) 2ra kazna ti je 2.26 Nepotčinjenost Nepoštovanje sluzbenog lica 60 meseci i 15000$ vec ti je to 95,000$ .
3) 3ta kazna 2.17.1 Posedovanje / nošenje vatrenog oružja Nosenje oružja bez dozvole 15 meseci i 4000$ to ti je vec 99,000$ kazne.
4) 4ta kazna 2.17.3 Posedovanje zabranjenog oružja Posedovanje zabranjenog oružja ili municije u velikim količinama (3 jedinice i više) 45 meseci ili više i 10000$
i to ti je vec 109,000$ .
5) 5ta kazna 2.21 Huliganizam Kršenje javnog reda i mira 30 meseci i 5000 114,000$ vec.
Evo slike za sto je dobio wanted level i kazne se nekoliko gledaju.
Trazim za ovo undemorgan zato sto tvrdim da nistam nista ovde pogresno uradio a ovaj lik sto se trudi da nekome namjesti a pre toga da DM po gradu da glumi faca sa autom da bjezi da ne staje policiskom zahtevu i sve to ocu da dobije sad kaznu on !
Administratore sledeci put podobro pregledajte zalbu i oko zalbu dal je to korektno postavljeno ili nije, Hvala vam na razumevanju prijatan dan <3

Marko Keksic

Player
Player
Slažem se da kolega ništa nije pogrešno uradio,znaci dečko kojeg je hapsio nema uopće znanja oko pravila,dečko niti u jednom trenutku nije uradio FailRp kao sto je osuđen….Molim malo ozbiljnosti i kad se pregledaju žalbe da se detaljnije pogledaju a ne da se nedužni ljudi zatvaraju….Mi njih ne kacimo kad nam roditelje psuju ili bilo sta jer ne želimo da nastradaju a oni nedužni osobu kace……

DaniTrajcev

Player
Player
Cekam odgovor od same administracije, za demorgan sam dobio u istoj sekundi a sada nemogu 24h da dobijem odgovor.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom