Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Faris Federiko

“Hated By Many, Defeated By None”🤷🏽‍♂️🇧🇦
Player
Ime: Faris Federiko

Pol: Muski

Godine: 20

Datum rodjenja: 10.9.2003

Drzavljanstvo:Bosansko

Poreklo:Bosna

Mjesto rodjenja: Zenica

Mjesto boravka: Los Santos

Otac: Omer Federiko

Majka: Fatima Federiko

Visina i tezina: 190cm /101kg

Vrsta tela: Misicav, u odlicnoj fizickoj spremnosti

Boja ociju: Plava

Boja kose: Smeđa

Licnosti: Uporan,snalazljiv,agresivan,šaljivdzija,emotivan,jak itd.

Prica: Rodio se kao mali 2003g u Zenici. Mala beba koja nije znala gdje se nalazi koji je u pocetku znao samo da gleda oko sebe. Kao djecak isao sam u skolu u Zenici i mnogo volio da se druzim i izlazim sa prijateljima. U 2. razredu ispostavilo se da imam rak (karcinom) i morao sam da idem u bolnicu na godinu dana. To je bio najtezi period mog zivota jer nisam imao nikoga da me podrzi osim svoje mame. Bio sam operisan i hvala Bogu na svemu presao sam sve to. U 7. razredu sam imao prvu djevojku, a u 8. razredu i prvi poljubac sa istom. Osnovnu skolu sam prolazio kao odlican djak jer sam bio snalazljiv i nisam ucio toliko. Nakon toga prelazimo u novi stadio zivota a to je srednja skola. Upisao sam gimnaziju jer nisam imao ideju za ista bolje. Polozio sam za auto prosle godine i preselio se u Los Santos. Ovdje sam se zaposlio kao Vatrogasac ali i imam druge planove za dalju buducnost. Kupio sam prvu kucu na Richman-u i vozilo marke Grotti Italia. Iz dana u dan radim sve jace i jace i uskoro planiram da pokrenem svoj biznis.

Faris moze da primi mito do 100.000$
Faris moze da veze sa pistoljem u ruci
Faris moze da se drogire jer je motao duhan sa djedom u ranom djetinjstvu
Faris moze da pobdjedi 3v1 situaciju jer ga je djed ucio da puca na zeceve i divlje svinje
Faris moze da vozi auto bez vozacke dozvole jer se naucio sa 11godina
Faris moze da vozi dzipa po brdima i dolinama do 50 na sat
Faris moze da vodi ljude na branu sa drugarima kad god pozeli
Faris moze da leti avionom i vozi brod

Status
Not open for further replies.
Top Bottom