By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sto bi amd softwer bio zabranjen?opusteno brt sacu stavit pov di brojim i koji je cjeli gdje to nije isjeceno i plus radis G.P 6.17 zabranjen softwer za snimanje, svako dobro i tb
koliko ja znam je ali ako sam u krivu nemojte uzeti za zlo, moj pov gdje brojim uploudam ocekujte u roku 2 min...sto bi amd softwer bio zabranjen?
legendice, ako nisi skontao slucajno sam te pogazio, provjeri si magicni krug znaci nisi se uopce cuo, a ovo za amd ne kontam??????ovo je moj pov molio bih administraciju da ga pogledaju, i vidi se da batica radi VDM discord nije IC i vidi se da sam sam na kutiji
done molim te pogledaj moj povNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti zalbu.
- Dostavite POV od pocetka situacije
- Imate 6h da dostavite
ID: 80 - VDM (cak mozda i ne dobije za vdm posto si sam naleteo na auto)ovo je moj pov molio bih administraciju da ga pogledaju, i vidi se da batica radi VDM discord nije IC i vidi se da sam sam na kutiji