Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33690
Players nickname
Povuceno
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 6, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/451191/

ᴍɪʜᴀ ᴠᴀꜱᴋᴇ

𝐕𝐨𝐥𝐢𝐦 𝐬𝐯𝐞 š𝐭𝐨 𝐯𝐨𝐥𝐞 𝐦𝐥𝐚𝐝𝐢
Player
Dobar dan, pre svega za ove forum ratnike. Dragi admini kao sto u POV-u mozete da vidite, on je meni prvi rekao "Vidis da je glup ko kurac" i prvi je poceo svadju. On je sam sebe okacio prvi je poceo i opsovao, a to sto sam mu rekao da je kidara nemoram da objasnjam vidi se sve i potvrdjujel, jedino sto zna jeste vrijdjat i provocirat ostale igrace. Hvala unapred administraciji....

Mladen brutal

Valchiny on top
Player
Dobar dan, pre svega za ove forum ratnike. Dragi admini kao sto u POV-u mozete da vidite, on je meni prvi rekao "Vidis da je glup ko kurac" i prvi je poceo svadju. On je sam sebe okacio prvi je poceo i opsovao, a to sto sam mu rekao da je kidara nemoram da objasnjam vidi se sve i potvrdjujel, jedino sto zna jeste vrijdjat i provocirat ostale igrace. Hvala unapred administraciji....Hahahahahah imao si sirce sto sam povuko
Hahahahahah imao si srece sto sam povuko to sto sam ja reko nije nikakvo ooc vredjanje nauci pravila pa onda pisi nesto.

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ozu zalbu.

- Zalba je povucena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom