Ime: Faris Federiko
Starost: 20
Rasa: Bijela
Mjesto rodjenja: Zenica
Mjesto boravka: Los Santos
Otac: Omer Federiko
Majka: Fatima Federiko
Pol: Muški
Visina : 190cm
Tezina: 102kg
Vrsta tela: Misicav, u odlicnoj fizickoj spremnosti
Boja ociju: Plava
Boja kose: Smeđa
Tetovaze: desna ruka, lijeva ruka, desna noga, lijeva noga i donji dio ledja
Prednosti: Snazan, Uporan, Jak, Snalazljiv, Švercer (izuzetno dobar u preprodavanju stvari), Kulturan.
Slabost: Emotivan, brzo se iznerviram, korumpiran
Prica: Rodio se kao mali 2003g u Zenici. Mala beba koja nije znala gdje se nalazi koji je u pocetku znao samo da gleda oko sebe. Kao djecak isao sam u skolu u Zenici i mnogo volio da se druzim i izlazim sa prijateljima. U 2. razredu ispostavilo se da imam rak (karcinom) i morao sam da idem u bolnicu na godinu dana. To je bio najtezi period mog zivota jer nisam imao nikoga da me podrzi osim svoje mame. Bio sam operisan i hvala Bogu na svemu presao sam sve to. U 7. razredu sam imao prvu djevojku, a u 8. razredu i prvi poljubac sa istom. Osnovnu skolu sam prolazio kao odlican djak jer sam bio snalazljiv i nisam ucio toliko. Nakon toga prelazimo u novi stadio zivota a to je srednja skola. Upisao sam gimnaziju jer nisam imao ideju za ista bolje. Polozio sam za auto prosle godine i preselio se u Los Santos. Ovdje sam se zaposlio kao Vatrogasac ali i imam druge planove za dalju buducnost. Kupio sam prvu kucu na Richman-u i vozilo marke Grotti Italia. Iz dana u dan radim sve jace i jace i uskoro planiram da pokrenem svoj biznis.
Faris moze da primi mito do 100.000$
Faris moze da veze sa pistoljem u ruci
Faris moze da se drogire jer je motao duhan sa djedom u ranom djetinjstvu
Faris moze da pobdjedi 3v1 situaciju jer ga je djed ucio da puca na zeceve i divlje svinje
Faris moze da vozi auto bez vozacke dozvole jer se naucio sa 11godina
Faris moze da vozi dzipa po brdima i dolinama do 50 na sat
Faris moze da vodi ljude na branu sa drugarima kad god pozeli
Faris moze da leti avionom i vozi brod
Starost: 20
Rasa: Bijela
Mjesto rodjenja: Zenica
Mjesto boravka: Los Santos
Otac: Omer Federiko
Majka: Fatima Federiko
Pol: Muški
Visina : 190cm
Tezina: 102kg
Vrsta tela: Misicav, u odlicnoj fizickoj spremnosti
Boja ociju: Plava
Boja kose: Smeđa
Tetovaze: desna ruka, lijeva ruka, desna noga, lijeva noga i donji dio ledja
Prednosti: Snazan, Uporan, Jak, Snalazljiv, Švercer (izuzetno dobar u preprodavanju stvari), Kulturan.
Slabost: Emotivan, brzo se iznerviram, korumpiran
Prica: Rodio se kao mali 2003g u Zenici. Mala beba koja nije znala gdje se nalazi koji je u pocetku znao samo da gleda oko sebe. Kao djecak isao sam u skolu u Zenici i mnogo volio da se druzim i izlazim sa prijateljima. U 2. razredu ispostavilo se da imam rak (karcinom) i morao sam da idem u bolnicu na godinu dana. To je bio najtezi period mog zivota jer nisam imao nikoga da me podrzi osim svoje mame. Bio sam operisan i hvala Bogu na svemu presao sam sve to. U 7. razredu sam imao prvu djevojku, a u 8. razredu i prvi poljubac sa istom. Osnovnu skolu sam prolazio kao odlican djak jer sam bio snalazljiv i nisam ucio toliko. Nakon toga prelazimo u novi stadio zivota a to je srednja skola. Upisao sam gimnaziju jer nisam imao ideju za ista bolje. Polozio sam za auto prosle godine i preselio se u Los Santos. Ovdje sam se zaposlio kao Vatrogasac ali i imam druge planove za dalju buducnost. Kupio sam prvu kucu na Richman-u i vozilo marke Grotti Italia. Iz dana u dan radim sve jace i jace i uskoro planiram da pokrenem svoj biznis.
Faris moze da primi mito do 100.000$
Faris moze da veze sa pistoljem u ruci
Faris moze da se drogire jer je motao duhan sa djedom u ranom djetinjstvu
Faris moze da pobdjedi 3v1 situaciju jer ga je djed ucio da puca na zeceve i divlje svinje
Faris moze da vozi auto bez vozacke dozvole jer se naucio sa 11godina
Faris moze da vozi dzipa po brdima i dolinama do 50 na sat
Faris moze da vodi ljude na branu sa drugarima kad god pozeli
Faris moze da leti avionom i vozi brod