radio sam kao kolekcionar kao sto se vidi u povu ja sam momku izbio dug izvan green zone i on je poceo pucati bez brojanja na mene i jos mi psovao
zahtjevam kaznu
zahtjevam kaznu
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!self report pobijego si u gzradio sam kao kolekcionar kao sto se vidi u povu ja sam momku izbio dug izvan green zone i on je poceo pucati bez brojanja na mene i jos mi psovao
zahtjevam kaznu
pa sta sam trebao pustiti da me ubije?self report pobijego si u gz
P.Z.Z 1.3 Zabranjeno je napuลกtanje RP situacije pridruลพivanjem u zelenoj zoni/ Upozoripa sta sam trebao pustiti da me ubije?
Nemam sta povlaciti ja sam krenuo prema svom kamionu kao sto se vidi u povu ali me lik s bijelim dzibom roknuoP.Z.Z 1.3 Zabranjeno je napuลกtanje RP situacije pridruลพivanjem u zelenoj zoni/ Upozori
bolje povuci zalbu
Upravu si tocno se vidi u povu da trcis do kamiona ali te taj mulac u belom autu udario ma kaci ga psuje bez razlogaNemam sta povlaciti ja sam krenuo prema svom kamionu kao sto se vidi u povu ali me lik s bijelim dzibom roknuo
Okaci pov kako si me danas puco kod kuce453 bez brojanja posto vec kacis ljudeNemam sta povlaciti ja sam krenuo prema svom kamionu kao sto se vidi u povu ali me lik s bijelim dzibom roknuo
sta pricas ti da sam ja tebe napao i di je uopce ta kuca ako imas pov okaci ako nemas bolje sutiOkaci pov kako si me danas puco kod kuce453 bez brojanja posto vec kacis ljude