By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!uspio je jedan metak pogoditi hahahahaBrate buki di ti stojis od nas kak bi u cuo a u ostalom nisi ni kreno ti brojat a pucas i kak znate koja je fam eto mg malo pa nek vas kazne
brate on cuje da broje posto broje na fm radio tako da svi cuju njegovi kad treba pucati to je njihovo novo pravilo nema veze sto mi ne cujemo kako brojeBrate buki di ti stojis od nas kak bi u cuo a u ostalom nisi ni kreno ti brojat a pucas i kak znate koja je fam eto mg malo pa nek vas kazne
zamisli drzis oruzje u ruci,pricas na radio i brojis nama pa kakav PGbrate on cuje da broje posto broje na fm radio tako da svi cuju njegovi kad treba pucati to je njihovo novo pravilo nema veze sto mi ne cujemo kako broje
a jbte ali padaju tu kod auta ko sardine hahahahMALO SE RADI MG NA VIDEO I PROJI PREKO RADIJA POSTO MI NE CUJEMO DA PROJITE I KAKO VI ZNATE KOJA SMO FAMILIJA A EVO I MOJ POV
Uopce neradite mg na levoj strani ekranaevo i moj pov sve je odbrojano
Brate jel se cuje sta sa diskorda?Uopce neradite mg na levoj strani ekrana
cini mi se da ste pali ko kruske BAHAHAHAHAHAHAHHHAHA
Too maricuu pobio pola NPCTOREAMALO SE RADI MG NA VIDEO I PROJI PREKO RADIJA POSTO MI NE CUJEMO DA PROJITE I KAKO VI ZNATE KOJA SMO FAMILIJA A EVO I MOJ POV
gdje ti vidis MGUopce neradite mg na levoj strani ekrana