dobro vece postovana Aministracijo, Ja sam dobio Pending Permu na moj main acc. Ja imam samo jedan acc na koi igram i nikada u zivotu nisam usao na drugi acc ili delio sa nekim drugim,dok je moj mladzi brat napravio 2 acca josh pre 2 3 meseca i prestao igrat igricu ( a kada je prestao igrati igricu on je dao njegov acc njegovom frendu iz Bosne) i sada zbog toga sto je moj brat delio svoj acc i napravio 2 acca dok ja nisam bio pri racunaru i nisam znao dobio sam permu na moj Main acc Id 41555. Mozhete slobodno provjerit da ja na taj acc nikada nisam usao niti igrao, uvjek sam igrao samo na moj jedan jedini acc. Od kada je prestao igratigricu usao je jedno 3 4 puta samo, mozhete slobodno provjerit to. Zelim vas samo zamolit da mi ne uzimate moju mogucnost da igram na ovaj server i zabavljam se svoim prijateljima zbog drugih ljudi koi su moj acc umesali u njihove gluposti, ne zelim da ceo moj trud i ulozeno vreme u ovoj igrici propadne zbog necega za koje ja nisam znao niti radio,zamolio bih vas da ne dobijem permu na moj acc 41555 jer stvarno ne zelim da izgubim sve za sto sam radio i trosio svoje vreme. Sto se mene tice slobodno mozhete ostaviti na Permi sve accove samo zelim svoj acc da mi ostane kakav i jeste bio jer stvarno ja nisam igrao na drugi acc,jedino na moj Main(ID 41555). Nadam se da cete me shvatit i vratiti moj Main jer stvarno ne zelim da zbog drugih ljudi ja budem ostecen. Hvala vam unapred i nadam se da cete doneti ispravnu odluku, Pozdrav!!!
Misal Sacirovic
Misal Sacirovic