By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!zamisli to radis kacis za to ausve u pov-u
A ja sam lud što trčim okolo kao pile aa? A on u non-offroad ELEKTRICNOM autu se luksuzno voza po zemlji i peskuzamisli to radis kacis za to au
kakav si ti npcsve u pov-u
jesi ljubomoran sto nemas para za i8 ?A ja sam lud što trčim okolo kao pile aa? A on u non-offroad ELEKTRICNOM autu se luksuzno voza po zemlji i pesku
forum warrior bajoA ja sam lud što trčim okolo kao pile aa? A on u non-offroad ELEKTRICNOM autu se luksuzno voza po zemlji i pesku
Ce ti otvorimo fond "bicikla za npc-a" da kupis biciklu da se i ti vozis po pesku, cak ces i lakse da snimis druge koji se luksuziraju sa elektricnim autom po pesku bez da brinu da ce da im crkne instalacija u autu, ovakav fleks mora da se kategorise pod PG, nisi ni ti vrana da trcis peske i snimas sve ipak noge ne sluze za trcanje osim pod ovako ekstremnim situacijama, svaka cast care bice od tebe nesto!A ja sam lud što trčim okolo kao pile aa? A on u non-offroad ELEKTRICNOM autu se luksuzno voza po zemlji i pesku