Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
41732
Players nickname
goran_krijan
Suspect ID
31265
Date of violation
Aug 10, 2023
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/N4-ULC-uhLA

Vuk Sakal

Player
Player
Plus nisi okacio ceo snimak gde ste me robali i gde sam dobio kaznu za Fear Rp i LTA, Admini ovo ne trebate da prihvatite jer sam vec dobio kazne a MG ovde nije jer Bahami nisu mg plus jasno se u POVu vidi da moj lik 36k id broji 5 sekundi gde ja sa njim nastavljam da brojim pa ih tek onda pucamo, a onda sam dobio vec ove kazne. Ne mozete me kazniti 2 puta za isto

Paco Thirdstreet

Player
Player
Pozdrav administraciji, pisem vam da je doticni gospodin pod imenom Vuk Sakal dobio vec kaznu za CL u ovoj situaciji, sto vam pise u logovima, tako da molim da se ova zalba odbije jer se igrac ne moze kazniti 2 puta za istu situaciju.

S postovanjem,
Paco Pac

Tenatako

banned.
Player
Pozdrav administraciji, pisem vam da je doticni gospodin pod imenom Vuk Sakal dobio vec kaznu za CL u ovoj situaciji, sto vam pise u logovima, tako da molim da se ova zalba odbije jer se igrac ne moze kazniti 2 puta za istu situaciju.

S postovanjem,
Paco Pac
Momak nije on okacen za cl legendo vec za rps fearrp gde vidis u snimku cl nema nije snimio jer je admin to resio.

Vuk Sakal

Player
Player
Covece brojite nam sekunde da se pomerimo 2 na 4
Sine Paco ima biografiju da moze 1 na 2 plus u kada je Paco krenuo da vas puca ja sam ostalu dvojicu krenuo sa ledja da pucam posle njegovog brojanja 5 sekundi. Nemojte kenjati jer to nije fear rp, bio bi fear da je sam on dosao da vam broji 5 sec da ja nisam bio tu

Don Jeans

Player
Player
Nakon pregleda zalbe, trenutno je ne mogu zakljuciti.

- Dostavite POV od cijele situacije ( od pocetka do kraja )
- Imate 16h da dostavite POV

Paco Thirdstreet

Player
Player
Molim da se gospodin pod ID-jem 41732 kazni za G.P 6.15 jer mi nije dao uvjet, vec je samo brojao 5 sekundi te me ubio

Goran Lukicc

Player
Player
evo sto mi je ostalo snimilo skratio sam drugi deo u kome smo se samo vrteli u krug i nema veze sa situacijom.

Paco Thirdstreet

Player
Player
evo sto mi je ostalo snimilo skratio sam drugi deo u kome smo se samo vrteli u krug i nema veze sa situacijom.
U ovom POV-u se jasno vidi kako je clanu moje familije puklo te kako je izasao iz igrice. Molim administratora Don Jeansa da pogleda logove i vidi kako je moj kolega dobio warn za cl u ovoj situaciji i molim da se ID 41732 kazni za G.P 6.15 zbog razloga navedenog u mojoj prosloj poruci. Hvala na razumijevanju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom