sve u povu ljudi glume supermena.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Momak nije on okacen za cl legendo vec za rps fearrp gde vidis u snimku cl nema nije snimio jer je admin to resio.Pozdrav administraciji, pisem vam da je doticni gospodin pod imenom Vuk Sakal dobio vec kaznu za CL u ovoj situaciji, sto vam pise u logovima, tako da molim da se ova zalba odbije jer se igrac ne moze kazniti 2 puta za istu situaciju.
S postovanjem,
Paco Pac
Momak JA SAM POSLE PODIGAO RUKE DA NE BI BIO FEAR RP NEGO JE TVOJ COVEK PSOVAO BOGA I ISUSA HRISTA AKO TI NIJE JANSOMomak nije on okacen za cl legendo vec za rps fearrp gde vidis u snimku cl nema nije snimio jer je admin to resio.
Covece brojite nam sekunde da se pomerimo 2 na 4Momak JA SAM POSLE PODIGAO RUKE DA NE BI BIO FEAR RP NEGO JE TVOJ COVEK PSOVAO BOGA I ISUSA HRISTA AKO TI NIJE JANSO
Sine Paco ima biografiju da moze 1 na 2 plus u kada je Paco krenuo da vas puca ja sam ostalu dvojicu krenuo sa ledja da pucam posle njegovog brojanja 5 sekundi. Nemojte kenjati jer to nije fear rp, bio bi fear da je sam on dosao da vam broji 5 sec da ja nisam bio tuCovece brojite nam sekunde da se pomerimo 2 na 4
U ovom POV-u se jasno vidi kako je clanu moje familije puklo te kako je izasao iz igrice. Molim administratora Don Jeansa da pogleda logove i vidi kako je moj kolega dobio warn za cl u ovoj situaciji i molim da se ID 41732 kazni za G.P 6.15 zbog razloga navedenog u mojoj prosloj poruci. Hvala na razumijevanjuevo sto mi je ostalo snimilo skratio sam drugi deo u kome smo se samo vrteli u krug i nema veze sa situacijom.