ja cu vrv biti kaznjen za za 1.18 dok neko pregleda ali zanima me POV kako je tu stigao tako brzo sem ako nije bio pre pocetka a da ga niko nije ubio da da pored 4 familije
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa sta je to,nisi povezan sa situacijom burazeniga moj samo neka doticni posalje POV 8597 bukvalno je sad odigrano inf moze i on da posalje svako dobro matoracJozo se penje na FP Eo ti , trci dolje ,penje se normalno i trazi kaver . A Vi se prestanite penjat od gore i jebat me u mozak svaku fabriku
i jos jedno kako ja da znam da je to on bez ID-a kak aj ti meni objasni aj neka samo dostavi POV i svakom dobromJozo se penje na FP Eo ti , trci dolje ,penje se normalno i trazi kaver . A Vi se prestanite penjat od gore i jebat me u mozak svaku fabriku
pa zanima ma me i sta ti imas protiv tu da vidim kak se popeosta pov req ako je od pocetka eventa proslo 3min imao je itekako vremen a da se popne
seres mi tu a vas me lik prijavi za 1.18 hahahaah jbg moramo da budemo kvit kak cemo ako necemo ovako,i da tako je sve si pogodioCry me a river, zahvali se venomu sto napokon vi iz golda mozete odigrat i winat koji event
Naravno, kad ti prijavljujes sve sta te nebi neko prijavio? Mozda sa nisi forum warrior nebi te okacioseres mi tu a vas me lik prijavi za 1.18 hahahaah jbg moramo da budemo kvit kak cemo ako necemo ovako,i da tako je sve si pogodio
ja mislim da su to kompleksi od fam wara ili te 16. mjestaNaravno, kad ti prijavljujes sve sta te nebi neko prijavio? Mozda sa nisi forum warrior nebi te okacio
ja forum warior AHHAHAHAA pa od godinu i po igranja ja tek 2 meseca prijavljem sta pricas ti,a normalno cu da prijavljem kad mi sjebete livnicu 88 put tako sto se neko popne na krov pre pocetkaNaravno, kad ti prijavljujes sve sta te nebi neko prijavio? Mozda sa nisi forum warrior nebi te okacio
tako je,bas me roknulo u srce to sto smo izgubili bas ono ubio sam se ajjj me meni,pa bokte idi se hvali malio i uciteljici iz muzickog kako ste pobebili fam warja mislim da su to kompleksi od fam wara ili te 16. mjesta
druze jadan si lik i tjt, okacio si jucer lika za BugAbuse onaj forum threat je uistinu bio potreban pogotovo jer ti je unistio event a ne se doso zajebavat mani me tih prica suti i budi sretan sto te venom carrya na eventimaja forum warior AHHAHAHAA pa od godinu i po igranja ja tek 2 meseca prijavljem sta pricas ti,a normalno cu da prijavljem kad mi sjebete livnicu 88 put tako sto se neko popne na krov pre pocetka
tako je brapooo,kako ti sve znas daj da se nadjemo da srolamo koji joint da se cepamo,umesto sto me vredjas tu a dobro vrv samo i to mozes na forumu jbgdruze jadan si lik i tjt, okacio si jucer lika za BugAbuse onaj forum threat je uistinu bio potreban pogotovo jer ti je unistio event a ne se doso zajebavat mani me tih prica suti i budi sretan sto te venom carrya na eventima
a kao drugo to za BugAbuse mislis da me nebi prijavio da sam ja to uradio sad nebitno ko,daj vi svi cekate da neko nesto napravi da ga banujete i onda po club chatu radovati se ma bezi i ti sa tim pricamadruze jadan si lik i tjt, okacio si jucer lika za BugAbuse onaj forum threat je uistinu bio potreban pogotovo jer ti je unistio event a ne se doso zajebavat mani me tih prica suti i budi sretan sto te venom carrya na eventima
Ako oces doc na joint dodi pa ti sve ovo sta sam reko ljepo kazem i u facu sta ti mislis da se bojim nekogatako je brapooo,kako ti sve znas daj da se nadjemo da srolamo koji joint da se cepamo,umesto sto me vredjas tu a dobro vrv samo i to mozes na forumu jbg
Da pun sam forum zalbi cekam da netko dobije ban jer volim club chat ,imam vise prijava za lidera nego zalbi na formu tako daa kao drugo to za BugAbuse mislis da me nebi prijavio da sam ja to uradio sad nebitno ko,daj vi svi cekate da neko nesto napravi da ga banujete i onda po club chatu radovati se ma bezi i ti sa tim pricama
ja napisem da se cepamo on oce da se bije,daj drug koga jebes ti,jebo ti sebe ako si ti normalanAko oces doc na joint dodi pa ti sve ovo sta sam reko ljepo kazem i u facu sta ti mislis da se bojim nekoga