Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
1334
Players nickname
Marko Nastic
Suspect ID
0000
Date of violation
Jan 31, 2022
Time of violation
19:57
Proofs
https://youtu.be/oYOeXzligLU

Marko Eskobar

Player
Player
Na POV se ne vidi od gospodina koji puca sa njegove kuce ako je to njegova u nas , izasao sam iz kuce i cuo na radio kako moj drug govori kako ga neko puca, pitao sam admina Aleksa Starcevic da se vide kill logovi jer imam pov on je rekaoo da ne moze da se pogledaju kill logovi, a pre kada je moj drug isti taj koji je javio da je ubio jednog lika onda se moglo videti kill logovi, ja zelim da se ovo vise ne desava jer ljudima je dosadno u RP ne znaju sta da rade pa ajde da pucate CYGANE to sto hoce neko da dobijemo warn neka kaze slobodno pa cemo s njime da porazgovaramo.

Offender

Forum Concent Creator
Player
logovi se mogu videti 30 min unazad sto znaci da sad ne moze + video ti nema 1 min sry za off topic al cisto da mu pomognem

Marko Eskobar

Player
Player
logovi se mogu videti 30 min unazad sto znaci da sad ne moze + video ti nema 1 min sry za off topic al cisto da mu pomognem
aa ja sam zvao admina da vidi logove posle 5 min a on je rekao da ne moze
ko koga ovde laze offender?

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.​
  • (Dostavite dokaze o celoj situaciji)

Marko Eskobar

Player
Player
Postovani admine Mike Amiri, ovo nam se desava svaki dan, kada neko drugi zove nekog admina kada mi pucamo u nekoga odmah dolazite i proveravate kill logove, ja kazem svaka cast vama sto pruzate ovom serveru sve sto mozete u najboljem smislu ali ne znam zbog cega je nekome dosadno i onda da ide da radi RDM i posle ja zovem admina i kaze pov na forum ja postavim na forum i nista, sta je s vama, jel me ovde neko zajebava ili? Ja snimanje upalim kada je neka situacija to sto mi kasni snimanje i da mi se nije upalilo kada sam izasao iz kuce sa s klasom a ne da drzim snimanje 48 sati i da mi komp crkne, vas posao je da pomazete ljudim u RP a ne da kazete pov na forum dobro to treba da se uradi da se okaci na forum ali mora nekad da dodjete kod CYGANA a ne da kazete samo pov na forum. Hvala na razumevanju, prijatno.

Marko Eskobar

Player
Player
A i kada sam poslao pov za fear rp rekli ste da postavim pov o celoj situaciji kako da postavim pov o celoj situaciji kada vidite da jurimo vozilo i da nece da stane. Ja ne kazem ne mora on da bude kaznjen ali nije uredu kada neki likovi ne citaju pravila grada.

maarkoo

these ni**as know I'm Crippin' (6-O)
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • (Niste dostavili dokaze o celoj situaciji.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom