By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Al brojite 5 4 2 1 svaka cas jos koristite diskort svaka cas
Nismo ti mi wolfs nego wolvesZa dodatni pov mozete kontaktirati administratora Gerrito Malchiny koji je specao situaciju
Za dodatni pov mozete kontaktirati administratora Gerrito Malchiny koji je
Vidi se sve brojis na radio,tvoj prica sa shotgunom na radio nema tu sta sam mozes da zakljucis zasto si neformalnu izgubioZa dodatni pov mozete kontaktirati administratora Gerrito Malchiny koji je specao situaciju
pricanje sa sotkom u ruci,a i malo ti bukiju brzo te sekunde indu kad brojiZa dodatni pov mozete kontaktirati administratora Gerrito Malchiny koji je specao situaciju
Pa brz je onpricanje sa sotkom u ruci,a i malo ti bukiju brzo te sekunde indu kad broji
A vidi pova svi kratka shotka gang pa vama kad vi se dali revolveri vi biste sami sebe upucali da mozeteZa dodatni pov mozete kontaktirati administratora Gerrito Malchiny koji je specao situaciju
Videli smo arenu 1v1 sta je biloA vidi pova svi kratka shotka gang pa vama kad vi se dali revolveri vi biste sami sebe upucali da mozete
Samo se seti da pred nedelju dana si trazio da se vratis kod nasAl meni nije jasno sta vi mislite da nitko ne vidi da namjerno brojite 5 sec na radio i krsite pravila jer nemate vise neformalnu...
to ti mislis da je htjeo da se vrati hahaahhah lako vas je prevaritiSamo se seti da pred nedelju dana si trazio da se vratis kod nas