Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
4210
Players nickname
Johnson Beli
Administrators nickname
Mujo_Simba
Date
Jun 2, 2023
Time
20:27
Proofs
https://imgur.com/a/XA9kkvj

Alexsandro Sosa

Player
Player
Pozdra dragi abrahame evo vec je proslo vise od 2 meseca kako sam banovan a ja svakog dana imam ogromnu zelju da se vratim na server da igram sa mojim drugarima sa mojom porodicom da mogu da idem na evente da mogu da se zabavljam kao nekada na main acc sam i dalje 6 kao covek koji je proveo najvise sati na serveru a banovan sam vec 2 meseca mnogo svog vremena sam odvojio na ovom projektu i mnogo mi je zao sto vise ne mogu da provodim vreme tu. Pa bih voleo da dobijem jos jednu sansu ako ne na mainu (4210) bar na twinky (8020) zelja mi je toliko jaka da sam spreman da ostavim iza sebe 105 godina 46m automobile odecu i sve i da krenem iz pocetka sa twinky-a.Mnogi igracu su dobili blacklistu za isto pravilo kao i ja naprimer Pura Skankovic je dobio ban na mainu za vredjanje projekta na twinky je admin. Hejz Gotti je banovan za vredjanje projekta na twinky a na mainu isto jos uvek igra i mnogi igraci imaju blacklistu ali im je dopusteno da igraju na twinky pa bih iz tih razloga stvarno voleo da se vratim na igru da se vratim svojim prijeteljima svojoj porodici i da mozemo opet svi zajedno da se zabavljamo i igramo igru. Sta vise znacilo bi mi kad bih dobio sansu i za 3 acc ako ne moze ni twinky ni main.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom