Dobar dan, danas sam dobio ban za PC Check od strane Tefo Koturica. Razlog bana je redux koji je bio na jednom serveru. Pa da pocnem pricu. Pre godinu ipo dana kada sam bio na moru sam preko telefona napravio svoj discord server gde sam postavljao stvari poput revova i reduxa koje nisam hteo da izgubim kad se vratim i koje sam hteo da koristim. Stavio sam nelegalan redux i par nedelja kasnije sam dobio ban za isti. Taj redux je ostao na serveru a taj server od tad nije koriscen. Kad sam pisao unban appeal Mazhor mi je odobrio i rekao da izbrisem taj redux sto sam ja i uradio. Posle toga taj redux nikad nisam imao i nikad mi vise nije bio ubacen u komp. Sada dobijam ban za isti redux ko pre al ga sad nisam koristio. Server koji mi je admin gledao nije bio koriscen godinu ipo dana kao sto je mogao da vidi po datumu jer sam skroz zaboravio na taj server i mogao je da vidi da od tad ja taj redux nemam u kompu. Izasao sam sa svih servera koji imaju ilegalne stvari od kad sam saznao za pravilo da ne sme da se bude na takvim serverima ali kao sto sam rekao zaboravio sam na taj server.
Nadam se da razumete situaciju da cu dobiti unban.
Nadam se da razumete situaciju da cu dobiti unban.