Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21771
Players nickname
Miki Johnson
Administrators nickname
Lil Trajko
Date
Aug 16, 2023
Time
11:00
Proofs
https://imgur.com/a/ej4GitD

Miki Johnson

Player
Player
Na žalost desilo se to da je moj brat upalio skriptu i jako mi je žao što ju nisam obrisao najiskrenije nisam ju koristio skoro nikako zaboravio sam da ju i imam spavao sam kad se to desilo pa vas molim da mi progledate kroz prste nisam dosta dugo kažnjavan igram svaki dan na serveru barem od 8 do 10h i jako mi je žao zbog svega ovoga nadam se da cete razumjeti sitvaciju. Hvala unaprijed.

Miki Johnson

Player
Player
Na žalost desilo se to da je moj brat upalio skriptu i jako mi je žao što ju nisam obrisao najiskrenije nisam ju koristio skoro nikako zaboravio sam da ju i imam spavao sam kad se to desilo pa vas molim da mi progledate kroz prste nisam dosta dugo kažnjavan igram svaki dan na serveru barem od 8 do 10h i jako mi je žao zbog svega ovoga nadam se da cete razumjeti sitvaciju. Hvala unaprijed.
Naravno, ako bi mi mogli izaći u susret obecajem da neću više kršiti bilo kakvo pravilo. Hvala još jedanput.

Djuka Yipp

Player
Player
Jos priznaš za G.P. 1.1

Status
Not open for further replies.
Top Bottom