Dobro vece administracijo.Dobio sam ban za Generalno pravilo 1.3. 7.08.2023 sam usao in-game kako bi uradio battle pass, jer sam istog dana isao na put u inostranstvo. Kada sam sve zavrsio napustio sam igru, bio sam u pozivu sa dva druga gde su mi oni rekli da je ID: 36917 uplatio 80mil na familijarni balans i da te pare podignem da kupimo plantazu. Usao sam i podigao ne razmisljajuci o poreklu tih para, utom sam morao da napustim igru. 11.08.2023 sam saznao da sam banovan. Danas sam kontaktirao Alexa Morningstara i objasnio mu celu situaciju, obecao sam mu da ako dobijem unban da cu mu vratiti novac.Dogovorili smo se da cu preko druga taj novac da prebacim na njegov familijarni balans. Drug bi napustio familiju gde bi otisao kod Alexa u familiju i uplatio novac na balans. ID:36917 nam je cesto pravio probleme, mi smo mu bili jedina familija u kojoj je bio. Clanovi su mi rekli da je samo rekao cao i da je napustio familiju, nakon toga je dobio demorgan za CR. Nadam se da mogu dobiti priliku opet da zaigram, i da Alexu koji je ostao bez 80mil nadoknadim sav izgubljeni novac.
Hvala na razumevanju,
Pozdrav Filip
Hvala na razumevanju,
Pozdrav Filip