Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20415
Players nickname
Filip Hugo
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Aug 11, 2023
Time
00:00
Proofs
/

Filip Hugo

Player
Player
Dobro vece administracijo.Dobio sam ban za Generalno pravilo 1.3. 7.08.2023 sam usao in-game kako bi uradio battle pass, jer sam istog dana isao na put u inostranstvo. Kada sam sve zavrsio napustio sam igru, bio sam u pozivu sa dva druga gde su mi oni rekli da je ID: 36917 uplatio 80mil na familijarni balans i da te pare podignem da kupimo plantazu. Usao sam i podigao ne razmisljajuci o poreklu tih para, utom sam morao da napustim igru. 11.08.2023 sam saznao da sam banovan. Danas sam kontaktirao Alexa Morningstara i objasnio mu celu situaciju, obecao sam mu da ako dobijem unban da cu mu vratiti novac.Dogovorili smo se da cu preko druga taj novac da prebacim na njegov familijarni balans. Drug bi napustio familiju gde bi otisao kod Alexa u familiju i uplatio novac na balans. ID:36917 nam je cesto pravio probleme, mi smo mu bili jedina familija u kojoj je bio. Clanovi su mi rekli da je samo rekao cao i da je napustio familiju, nakon toga je dobio demorgan za CR. Nadam se da mogu dobiti priliku opet da zaigram, i da Alexu koji je ostao bez 80mil nadoknadim sav izgubljeni novac.
Hvala na razumevanju,
Pozdrav Filip

Filip Hugo

Player
Player
Ivica Bakar ili ti Ognjen Kartel ID:14088 i Veljko Kartel , osobe cija je uloga na serveru da zabadaju nos u tudja posla i bave se svime osim sa samim sobom. Forum nalog pod imenom Ivica Bakar koristi da bi sirio mrznju i mesao se u tudja posla samo zato sto in game ima nesto protiv njih. Ne vidim razlog zasto svoje misljenje ne bi izneo na forum nalogu pod svojim imenom. Takodje nalog koristi kako bi sam sebi lajkovao zalbe i prijave za lidera i admina, posto nema lajkova mora samom sebi. Veljko Kartel ista prica samo sto se bar predstavlja punim imenom, i nije ga sramota ono sto pise. Smatram da vi niste kvalifikovani da donosite odluke sta ce da bude, to je na administraciji. Pozdrav Filip.

Filip Hugo

Player
Player
Ne razumem sto se potresas toliko, moja stvar nema sta ti ovde da siris i objasnjavas bez i kakvih argumenata. Pisete ovo samo zbog mrznje prema nama, koja slucajsnost da su svi ljudi koji komentarisu iz Bloody Kartela. Al dobro ako vas to ispunjava pisite koliko hocete, pusticemo vas. Kad budete pisali pripazite na padeze i gramatiku, ako vam zatreba koji cas javite mi se.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom