Dobar dan/vece sinoc oko 12 uvece sam dobio ban za G.P 3.1 od strane admina Karlo Loco, administrator je prihvatio zalbu sa isecenim POV-om (Jasno se vidi da je iseceno) pre svega ovoga sto sam rekao i posle gospodin koji je okacio zalbu je isakao delove gde je radio PG UB kao i FailRP plus na sve to pale su neke uvrede zelim da nadovezem da mozete da pitate svakoga u vezi njega i recice da je ovaj gospodin jako toxic pogotovo kada hapsi nekoga obozava da se dere i da vredja samo dajem primer ako bi mu zatrazili POV sa racija na black marketa koja se desila juce popodne pri kraju bi videli da je isao do svakoga coveka koji je pao i krenuo da ih vredja. Jasno se vidi kako mi njegov kolega broji iz auta te izlazi vadi pusku i tu je video isecen zasto? pa da njegov drug ne bi dobio kaznu za G.P 6.15 jer me vise puta posle toga pucao. (niti jedna rec nije recena niti napisana u ooc chatu).
Priznajem neke gadne reci su izasle iz mojih usta zao mi je i kajem se sto sam tako nesto rekao nije mi bio neki dan i samo sam se vozio po serveru dok naravno nije doso on i krenuo da radi sve sto je radio to naravno ne opravdava stvari koje sam rekao ali bih zamolio za oprostaj, ako proverite moje kazne videcete da sam radio dosta stvari koje nisam trebao ali sam se smirio te sam juce samo par sati pre bana otvorio fam jer sam hteo da napravi neki novi svoj pocetak na serveru, stvarno se trudim sada da ne krsim pravila i da budem sto bolji ali nazalost kao i svakome sto se desi jednom kad tad ovo me je izbacilo iz takta jos jednom zelim da zamolim za oprostaj jer bih stvarno voleo da uzdignem svoju fam i da uzivam u rpu.
Priznajem neke gadne reci su izasle iz mojih usta zao mi je i kajem se sto sam tako nesto rekao nije mi bio neki dan i samo sam se vozio po serveru dok naravno nije doso on i krenuo da radi sve sto je radio to naravno ne opravdava stvari koje sam rekao ali bih zamolio za oprostaj, ako proverite moje kazne videcete da sam radio dosta stvari koje nisam trebao ali sam se smirio te sam juce samo par sati pre bana otvorio fam jer sam hteo da napravi neki novi svoj pocetak na serveru, stvarno se trudim sada da ne krsim pravila i da budem sto bolji ali nazalost kao i svakome sto se desi jednom kad tad ovo me je izbacilo iz takta jos jednom zelim da zamolim za oprostaj jer bih stvarno voleo da uzdignem svoju fam i da uzivam u rpu.