Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24100
Players nickname
Jacob_Malchiny
Suspect ID
0000
Date of violation
Aug 20, 2023
Time of violation
3:38
Proofs
https://youtu.be/4fLuD3MxYqE

Jacob Malchiny

Player
Player
Na pov-u se lepo vidi kako mi neko odbrojava a nije ni blizu mene, undef sam se na disc jer sam mislio da neko pusta nesta na share screen ili nesto tako, ali vidi se da me ubija neki nepoznati id.. Molim vas resite ovo.

Luka Bilder

Player
Player
Na pov-u se lepo vidi kako mi neko odbrojava a nije ni blizu mene, undef sam se na disc jer sam mislio da neko pusta nesta na share screen ili nesto tako, ali vidi se da me ubija neki nepoznati id.. Molim vas resite ovo.
Druze jesi li toliko glup nije ti se vidio jer je bug i samo je trebao da odradi F10 ili ti da ides u podesavanja da stavis prosecna pa visoka grafika da bi ga vido

Jacob Malchiny

Player
Player
Druze jesi li toliko glup nije ti se vidio jer je bug i samo je trebao da odradi F10 ili ti da ides u podesavanja da stavis prosecna pa visoka grafika da bi ga vido
Ostavljam administraciju da odluci i molim da se kazni OFFTOP!

Yoshida

Player
Player
brat ima gambo disc server haha

Status
Not open for further replies.
Top Bottom