Poštovana Administracijo, danas sam dobio ban za G.P 1.1. Sada ću vam ispričati celu priču od početka te vas molim da dobro razmotrite moju situaciju. Prvi prekršaj ovog pravila desio se krajem aprila odnosno početkom maja (nisam siguran za tačan datum), pokvario mi se kompjuter, nisam bio u mogućnosti to da rešim neko vreme te sam tamo krajem aprila odnosno početkom maja (nisam siguran za tačan datum) otišao kod prijatelja i za njegovim kompjuterom ušao na moj nalog, nisam obavestio vrhovnu administraciju o ovome i to smatram potpuno mojom greškom. Drug prekršaj ovog pravila dogodio se nakon popravka mog kompjutera, pre nekih 12-13 dana kada mi je social club nalog hackovan te nisam imao pristup njemu. Kao što možete videti za to sam dostavio dokaz, jednog dela moje prepiske sa Rockstar Supportom u vezi ovoga. Naime o ovome je CA Abraham bio obavešten ali ništa nije odgovorio na to, i u tom trenutku sam bio jako nestrpljiv i jako sam želeo igrati. Kada sam tog dana obavestio Abrahama ušao sam na prijateljev epic games kao i na social club nalog koji mi je dao, kao što sam rekao Abrahamu. To bi bilo otprilike to, znam da sam pogrešio i ne sporim da jesam ali bih voleo da dobijem još jednu šansu i obaćavam da se ovo više neće ponavljati bez odobrenja glavnog administratora. Nažalost idalje nisam rešio problem sa Rockstar Supportom i ne mogu pristupiti social clubu na kome igram od kad sam napravio Grand nalog te bih voleo znati da li bih mogao nastaviti da igramo ovom novom epic games i social club nalogu ukoliko dobijem unban. Hvala vam unapred i nadam se da ću dobiti još jednu šansu kao i da ćete dobro razmotriti dokaze i naravno ukoliko je potreban još neki dokaz nije mi problem da ga dostavim.