Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
43072
Players nickname
Brando_Gagic
Suspect ID
11372
Date of violation
Aug 20, 2023
Time of violation
16:57
Proofs
https://youtu.be/mcT1EswEOuc

Brando Gagic

Player
Player
Puca na moje brojanje ima ih troje,verovatno iz familije neke.Mozda i za varn da se nauce pravilu na vreme po ID gospodina sramotno sta radi.Ja sam prekrsio pravilo MG pokusavajuci da im skrenem paznju na delo koje su uradili.
Neka okace POV najverovatnije je i masiv MG od strane njih.
Ugasio sam snimanje pa se i treci covek u crnom pojavio.

Brando Gagic

Player
Player
Ruke nemas nisam cros upalio robote...nauci pravila idi na glavnu stranu tamo zajedno sa svojima iz familije pa im citaj NA GLAS AKO ZNAS DA CITAS.
A ja sam iz besa vise na takve majmune kao sto ste vi poceo da pricam gluposti pa prekrsio pravilo!!!

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Puca na moje brojanje ima ih troje,verovatno iz familije neke.Mozda i za varn da se nauce pravilu na vreme po ID gospodina sramotno sta radi.Ja sam prekrsio pravilo MG pokusavajuci da im skrenem paznju na delo koje su uradili.
Neka okace POV najverovatnije je i masiv MG od strane njih.
Ugasio sam snimanje pa se i treci covek u crnom pojavio.
Druze brojali smo ti sva trojca, krenuo si odma da pucas. Prvo kako ti mislis 1 vs 3 da brojis uopste imas li straha za svoj zivot? Ovo ti je cist self report jer si prekrsio pravilo RPS ( roleplay supermen) i FEAR RP. Sportskim kolima ides na planinu krseci PG. I iz kog razloga ti nemas CROSHAIR ? jel to krijes neki cheat mozda, hit box ili imas na monitoru nisan koji se ne vidi na povu? Na 0:16 nam kazes da cemo obojca ici u demorgan i na 0:18 nam govoris da nam "jebes sve". Molim admina da detaljno pogleda pov od doticnog i kazni ovo sto sam naveo. POV ne moram nikakav da kacim jer ovo nije nikakav event ili dogadjaj. Hvala

I druze hvala na 5 baterija, ljubi brat :ninja:

Brando Gagic

Player
Player
Uzivaj u varnu na porodicu sve se vidi u klipu.Ja cu da odrobijam svoje.Jebe mi se za zatvor u igrici ne znas ti sta je zatvor u rl. Uzivajte momci pozdrav od CIKA BRANDA.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom