Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63
Players nickname
Niko Armone
Suspect ID
2493
Date of violation
Feb 1, 2022
Time of violation
23:25
Proofs
https://streamable.com/9lbpmn

Niko

Player
Player
Na mom POV se lepo vidi da nakon toga kad so me pogodil uzimam medkit, moj hp se napuni, prodzejo 3-4sec, jeste jos sam u animaciji al moj hp je vec pun al ipak sam nekako 1shot pao. Pokusavali smo vise puta ako treba da se animacija zavrsi al nije potrebno zato sto ti vec vrati hp prije konca animacije.

Stefan Yeager

🥷🏿
Player
Na mom POV se lepo vidi da nakon toga kad so me pogodil uzimam medkit, moj hp se napuni, prodzejo 3-4sec, jeste jos sam u animaciji al moj hp je vec pun al ipak sam nekako 1shot pao. Pokusavali smo vise puta ako treba da se animacija zavrsi al nije potrebno zato sto ti vec vrati hp prije konca animacije.
pussy

Cofi

Player
Player
na pov se lijepo vidi da se i dalje nisi heal a heal si se tek kad te on odrao

freaky

Player
Player
Sad sam ustao i video. Ne znam odakle da pocnem:
1. Lovro, nema sta ti da se ubacujes na post gde te niko ne pominje, reaguj, gledaj, zanimaj se. Al bez suvisnih komentara.
2. Niko. Ne znam sta je tebi zadnjih par dana sto reportas ljude za 'glupost'. Lepo ti pise tek kad se u bolnicu spawnujes "Uspesno ste izleceni". Jeste bio jedan shot, jer sam te ubio u toku hilanja. Mislim da je glupo mene na taj nacin da reportas.
3. Evo vam POV (Samo sacekajte da se uploaduje/bufferuje):

.Matee Prior

Ayyyy, they done let the GDs in the door
Player
OOC insulting
67F84F9A-2547-4580-8BAD-6B30338A35C7.jpg

Ivkezz

Player
Player
Zalba zakljucana zbog off topica, ID 2493 je dostavio svoj POV

Status
Not open for further replies.