Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
21362
Players nickname
Milicaa_Cash
Administrators nickname
Curatori LSPD
Date
Aug 21, 2023
Time
19:20
Proofs
n/a

Vule.5

Player
Player
Postovani Mujo i Abraham

Tokom Ispitivanja za LSPD curatori su me pitali Generalna Pravila i svi odgovori na ta pitanja su tacni. Posle toga presli su na ispitivanje RP pravila (PG, CD, FEAR RP, FAIL RP, itd) od toga nisam znao 3 Pravila FEAR RP, FAIL RP, CD, Tokom ispitivanja culi su se pozadinski zvukovi od strane moje porodice na koje nisam mogao da uticem, Sami tim razlog izbacivanja iz poziva nije zbog zvukova u pozadini nego zbog pitanja koje administrator nije dobro formulisao. pitanje je glasilo da navedem PG Primere bez puske visine i autom, Moj odgovor je glasio da nemogu da pricam na radio pod vodom i da nemogu da pusim cigare/nargilu preko maske. odgovor kuratora je nakon par sekundi razmisljanja glasio da nije dobro i da nisam smeo da pominjem za masku. Nakon odgovora sa njegove strane curator Mario Simba je rekao da na 3 pitanja nisam dao tacan odgovor i da je uzaludno nastavljanje ispitivanja da naucim bolje pravila i da se prijavim za drugu organizaciju. Takodje me zaintrigirala jedna cinjenica, a ta cinjenica je da niti jedan administrator koji je bio u pozivu nije ni najmanje reagovao tokom ove odluke Maria Simbe. Ja smatram da je nepravedno donesena odluka s obzirom da sam bio prvi i da su 3 greske malo za obaranje sa ispitivanja.

Hvala vam na izdvojenom vremenu i nadam se brzom odgovoru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom