Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na olduku administratora Don Jeans

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24585
Players nickname
Cirko_Bodiroga
Administrators nickname
Don_Jeans
Date
Aug 21, 2023
Time
8:21
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=376iA9HXAv4

cirko25

Player
Player
Zalim se na ovaj slucaj https://gta5grand.com/forum/threads/463425/
Kao prvo Razumem zasto sam ja (ID 24585) dobio kaznu za MG
Ali zasto je moj prijatelj (ID 30860) dobio kaznu za UB?
I zasto ID 16929 nije bio kaznjen za PG kada me je dizao sa palicom u ruci?
I najbitnije, kada smo svi dobili kazne pisalo je u chatu, ali nije pisalo da je ID 16929 dobio bilo kakvu kaznu.
Ja sam svoju kaznu odsluzio i postujem, čak mogu i da predpostavim da je moj drug dobio kaznu zato sto je izasao i primetio da su gume puknute, pa je vozio nazad do zatvora da uzme druga kola sa puknutim gumama, te odluke poštujem. Ali ako ćemo već mi da budemo kažnjeni kako onda ID 16929 koji očigledno nema želju za roleplayem nije kaznjen.
Jedino što želim je da bude kažnjen za PG za koji nije bio kaznjen u prvobitnoj odluci i želim da vidim dokaz da je juče bio pravedno kažnjen kad i mi.
Hvala unapred administraciji
Evo pov koji se nalazi na prethodnoj žalbi:

cirko25

Player
Player
E ovako majstore posto vidim da ne znas nista, zelim da olaksam adminima i da ti kazem tvoj drug je vozio bez guma sto je pg ili ub pricali ste na discord sto je mg ja sam dobio ban za g.p 6.12 sto sam ubio bolnicara samo sto nisam bio na serveru i zato se nije videlo u chatu a ja ne mogu dobiti za pg jer imam biografiju koja kaze "2.Lux takođe zbog obuka i vežbi iz vojske moze da vezuje, pretražuje, leči,stavlja kesu na glavu i pljačka s pištoljem revolverom ili tejzerom u ruci" prvo malo pogledaj situaciju a nemoj odmah plakati pozdrav od mene!
Ja i drug smo odluzili kaznu, a ti nisi dobio adektvatnu niti je odsluzio verovatno

cirko25

Player
Player
Jesi li procitao poruku? Dobio sam ban za g.p 6.12 sto sam i trebao sta oces ti da dobijem perma ban idi napolje druze sa familijom nemoj visiti na igrici
Kad nemas kontra argument umes samo da vredjas, a sam ceo da visis na forumu

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Zalba napisana u nepravilnom formatu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom