Dogodila je se namještaljka za koju nisam znao da takva moze da bude, na moj account ID: 28019 neka djeca su me pozvali u familiju ja sam usao obecavali su klasicno sve i svasta,nakon odredjenog vremena bio je jedan medju njima koji je bio jako bezobrazan ,psovao je i vrijedjao, nisam se zelio uoustati ni u kakve diskusije i konverzacije daljnje ja sam se udaljio na kjratko sa toga mjesta. Trazio sam od familije da mi plate sto sam par dana radio za njih i bio kod njih u familiji i obavljao svoje zadatke, taj isti mali mi je opet nastavio da psuje mamu i poceo je pucati po meni ,ubrzo su se medjusobnoi poceli svadjati i dosao je treci sa automobilom i rekao mi da sjednem , znam da je imao od svih respect i da su gapostivali ali on mi je zatim rekao da je otvorio gepek i da uzmem bejzbol palicu,100 metaka i masku nosoroga. sto sam i ucinio i zahvalio se na tome ,dan nakonm toga sam Sa zenom i djecom isao na more u Hr. i nisam bio u mogucnosti da udjem na server ili nesto slicno bio sam na godisnjem odmoru 4 tjenda kada sam se vratio prije 3 dana usao sa mi vidio da sam dobio ban , kada sam pogledao sta kako ,ta djeca su iskoristila vjerojatno moju odsutnost i dobio sam ban, radio sam u NG i dobio sam cin vojne policije od strane Generala Nemanje. Nikadn nisam krsio nikakva pravila na serveru trudio sam biti fer pley igrac. Iskreno bih volio d auzmete u obzir moju zalbu i da mi se vrati moj account. Da kao covijek mogu opet obavljati zivotnu misiju na grand role play serveru. Hvala