Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28019
Players nickname
Medex Medunow
Administrators nickname
Tefo Koturic
Date
Jul 30, 2023
Time
00:00
Proofs
ID46375

Medex_

Player
Player
Dogodila je se namještaljka za koju nisam znao da takva moze da bude, na moj account ID: 28019 neka djeca su me pozvali u familiju ja sam usao obecavali su klasicno sve i svasta,nakon odredjenog vremena bio je jedan medju njima koji je bio jako bezobrazan ,psovao je i vrijedjao, nisam se zelio uoustati ni u kakve diskusije i konverzacije daljnje ja sam se udaljio na kjratko sa toga mjesta. Trazio sam od familije da mi plate sto sam par dana radio za njih i bio kod njih u familiji i obavljao svoje zadatke, taj isti mali mi je opet nastavio da psuje mamu i poceo je pucati po meni ,ubrzo su se medjusobnoi poceli svadjati i dosao je treci sa automobilom i rekao mi da sjednem , znam da je imao od svih respect i da su gapostivali ali on mi je zatim rekao da je otvorio gepek i da uzmem bejzbol palicu,100 metaka i masku nosoroga. sto sam i ucinio i zahvalio se na tome ,dan nakonm toga sam Sa zenom i djecom isao na more u Hr. i nisam bio u mogucnosti da udjem na server ili nesto slicno bio sam na godisnjem odmoru 4 tjenda kada sam se vratio prije 3 dana usao sa mi vidio da sam dobio ban , kada sam pogledao sta kako ,ta djeca su iskoristila vjerojatno moju odsutnost i dobio sam ban, radio sam u NG i dobio sam cin vojne policije od strane Generala Nemanje. Nikadn nisam krsio nikakva pravila na serveru trudio sam biti fer pley igrac. Iskreno bih volio d auzmete u obzir moju zalbu i da mi se vrati moj account. Da kao covijek mogu opet obavljati zivotnu misiju na grand role play serveru. Hvala

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, niste ostavili dokaz gdje vam lider odobrava da uzimate te stvari. Skam zalbe nisu appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom